Ακούστε για πρώτη φορά τον ατμοσφαιρικό V12 της Lamborghini Countach (+video)

H "ατμόσφαιρα" ζει! Κόντρα στο ρεύμα της εποχής, η νέα Lamborghini Countach έρχεται με ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα και μας χαρίζει τη μελωδία 814 ίππων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Countach

Η αναβίωση της θρυλικής Lamborghini Countach είναι πλέον γεγονός και, μερικές ημέρες μετά την επίσημη αποκάλυψή της, έχουμε τη δυνατότητα να την ακούσουμε για πρώτη φορά.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Ferrari 812 GTS “τρομοκρατεί” με τον ήχο της (+video) 

Το ιταλικό supercar φέρει αρκετά “vintage” στοιχεία που συναντούσαμε στην Countach του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα τα φωτιστικά σώματα, τις επίπεδες επιφάνειες του αμαξώματος, αλλά και το κάλυμμα του κινητήρα. Το βάρος του αμαξώματος μήκους 4,87 μέτρων αγγίζει τα 1.595 κιλά και οι τροχοί μεγέθους 20 ιντσών εμπρός – 21 ιντσών πίσω “φιλοξενούν” κεραμικούς δίσκους.

Βέβαια, η πιο αξιοσημείωτη ομοιότητα με το παρελθόν είναι η ύπαρξη του ατμοσφαιρικού V12, ο οποίος βέβαια στην προκειμένη περίπτωση συνοδεύεται και από ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48V, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της Lamborghini Sian. Η χωρητικότητα αγγίζει τα 6,5 λτ., με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 814 ίππους. Εννοείται πως η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων.

Οι επιδόσεις της νέας Lamborghini Countach LPI 800-4 είναι καταιγιστικές. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 2,8 δλ., τα 0-200 χλμ./ώρα σε 8,6″ , ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει το εξωπραγματικό νούμερο των 355 χλμ./ώρα. Πριν δούμε το εντυπωσιακό video, αξίζει να αναφέρουμε ότι η παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου θα περιοριστεί στα μόλις 112 αντίτυπα, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν εντός του πρώτου τριμήνου του 2022.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.