Αλέξανδρος Λιώκης: Ο Έλληνας σχεδιαστής του νέου SUV της Alfa Romeo

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Γνωρίστε τον Έλληνα που βρίσκεται πίσω από την σχεδίαση της Alfa Romeo Tonale και δείτε την σχετική του ανάρτηση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αλέξανδρος Λιώκης

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την αποκάλυψη της Alfa Romeo Tonale, του νέου SUV της ιταλικής εταιρείας και, πατώντας εδώ, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γι’ αυτό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι πίσω από την σχεδίαση του συγκεκριμένου μοντέλου “κρύβεται” ένας Έλληνας. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λιώκη! Ας δούμε ποιος είναι, αλλά και ποια ήταν η πρώτη του “αντίδραση” μετά την επίσημη αποκάλυψη.

Alfa Romeo: 4+1 πρωτότυπα που έγραψαν ιστορία!

Ο Αλέξανδρος Λιώκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Σπούδασε Βιομηχανικό Σχεδιασμό στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και το 2011 βρέθηκε στο φημισμένο I.E.D. (Instituto Europeo Design), στο Τορίνο της Ιταλίας, για μεταπτυχιακό στον Σχεδιασμό Αυτοκινήτου. Η πτυχιακή του εργασία, σε συνεργασία με την Alfa Romeo ξεχώρισε και παρουσιάστηκε σε κλίμακα 1:1 στην Έκθεση Γενεύης, το 2013 (Alfa Romeo Gloria).


Έκτοτε ανήκει στο δυναμικό του ιταλικού Group, συνεργαζόμενος τόσο με την Alfa Romeo όσο και με την Maserati.  Έχει δουλέψει για το πρωτότυπο Maserati Alfieri αλλά και για την Alfa Romeo Giulia. Σήμερα, εργάζεται στην Alfa Romeo ως Senior Exterior Designer και παράλληλα διδάσκει στο IED.

“Λοιπόν… Ορίστε, είναι κορίτσι! Είναι μια Alfa! Ένα όνειρο που είχα από παιδί. Αυτό είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με το οποίο ασχολήθηκα έντονα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου, τους ανωτέρους μου (για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους), τους σχεδιαστές, τους φυσικούς μοντελιστές, τους τρισδιάστατους μοντελιστές, τους μηχανικούς, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, το εικονικό εργαστήριο και όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το αυτοκίνητο, για τις εκπληκτικές τους ικανότητες, το πάθος και την ατελείωτη υπομονή. Υπάρχει μια τεράστια ομαδική δουλειά και μια προσωπική θυσία πίσω από την Alfa Romeo Tonale, για να δώσει ψυχή σε αυτή, γιατί χωρίς ψυχή δεν θα ήταν Alfa. Benvenuta Tonale (μετ. Καλώς ήρθες Tonale)!

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε στον Αλέξανδρο να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό να συμβάλλει στη δημιουργία νέων μοντέλων και να κάνει την χώρα μας υπερήφανη!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.