Αλλαγή ελαστικών στο μεγαλύτερο τρακτέρ του κόσμου (+video)

Η αντικατάσταση των ελαστικών σε ένα αυτοκίνητο είναι απλή υπόθεση. Στο μεγαλύτερο τρακτέρ του κόσμου, όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πώς γίνεται, άραγε, η αντικατάσταση των ελαστικών σε ένα τρακτέρ; Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, δε μιλάμε για ένα απλό τρακτέρ, αλλά για το μεγαλύτερο του πλανήτη με το συνολικό του βάρος να αγγίζει τους 50 τόνους.

Διαβάστε επίσης: Το ταχύτερο τρακτέρ στον κόσμο με τελική 247 χλμ./ώρα (+video)

Ονομάζεται Big Bud 16V-747 και κατασκευάστηκε το 1977 από την εταιρεία Northern Manufacturing ώστε να χρησιμοποιηθεί σε έκταση με βαμβάκι στην Καλιφόρνια. Το συγκεκριμένο τρακτέρ πέρασε όλη του τη ζωή με τα ίδια ελαστικά με αποτέλεσμα να έρθει η στιγμή της αλλαγής.

Δυστυχώς η εύρεση ανταλλακτικών σε ένα τέτοιο μηχάνημα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έτσι, ήταν δύσκολο να βρεθούν ελαστικά για τους οκτώ τροχούς τεράστιου μεγέθους. Έπειτα από έρευνα διαρκείας βρέθηκαν τα ελαστικά Goodyear LSW1400/30r46. Δεδομένου ότι τοποθετήθηκαν μαζί με νέες ζάντες, χρειάστηκε να προστεθούν και μερικοί αποστάτες. Τα νέα ελαστικά έχουν το μεγαλύτερο μέγεθος του κόσμου στην κατηγορία των αγροτικών εφαρμογών.

Διαβάστε επίσης: Τα παλιά τρακτέρ έρχονται και πάλι στο προσκήνιο

Το video που ακολουθεί μας έρχεται από το κανάλι «Welker Farms» και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ενδεχομένως την δυσκολότερη και πιο χρονοβόρα αλλαγή ελαστικών του κόσμου. Το Big Bud 16V-747 των 1.100 ίππων πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και βρίσκεται στο Μουσείο Heartland, στην Αϊόβα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.