“Αλλαγή” στις Αυτοδιοικητικές εκλογές – Τι ισχύει για τα διόδια αυτή τη φορά!

Στις βουλευτικές εκλογές, η διέλευση από τα διόδια ήταν δωρεάν σε όλη την Επικράτεια. Πάμε να δούμε τι ισχύει αυτή τη φορά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Διόδια

Σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, η διέλευση από τα διόδια όλης της χώρας γινόταν δωρεάν, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες. Κάτι τέτοιο, δεν ισχύει αυτή την φορά, παρά τα αμέτρητα δημοσιεύματα που “κυκλοφορούν” στο διαδίκτυο και κάνουν λόγο για δωρεάν διελεύσεις πολιτών.

Διαβάστε επίσης: O οδηγός δεν πλήρωσε στην Αττική Οδό – Η μπάρα “προσγειώθηκε” στον συνεπιβάτη (+video)

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, η εντολή για παύση είσπραξης διοδίων σε όλη την επικράτεια αφορά αποκλειστικά και μόνο τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Αυτή ήταν η εντολή που δόθηκε από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο.


Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση, η οποία κάνει λόγο μόνο για δικαστικούς αντιπροσώπους και όχι για πολίτες, όπως συνέβαινε στο παρελθόν:
“Εντολή για παύση είσπραξης διοδίων σε όλη την επικράτεια για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, δόθηκε από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο. Ειδικότερα, η δωρεάν διέλευση αφορά τις εξής περιόδους:
-Από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 00.00 έως και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 22.00.
-Από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 00.00 έως και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 22.00.
Η δωρεάν διέλευση ισχύει αποκλειστικά για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και θα επιτρέπεται με την επίδειξη της απόφασης διορισμού τους, καθώς και του Δελτίου της Αστυνομικής τους Ταυτότητας. Οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με καταγραφή των διελεύσεων και σημείωση της απόφασης διορισμού, ενώ το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης”.

Πηγή: yme.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.