Αλλαγή στο λογότυπο της Lamborghini μετά από δύο δεκαετίες (+video)

Το νέο σήμα της Lamborghini έρχεται με μία πιο μίνιμαλ προσέγγιση! Δείτε το επίσημο video που δημοσίευσε η ιταλική εταιρεία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini

Μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες από την τελευταία αλλαγή, η Automobili Lamborghini ανανέωσε το ιστορικό της λογότυπο. Όπως είναι εμφανές, το νέο λογότυπο της εταιρείας είναι αρκετά πιο απλό, απεικονίζοντας την μίνιμαλ αισθητική της εταιρείας. 

Το νέο λογότυπο θα χρησιμοποιείται σε όλα τα επίσημα κανάλια της εταιρείας, επαναπροσδιορίζεται από μια ευρύτερη γραμματοσειρά Lamborghini σε σχέση με τον προκάτοχό της και από χρώματα που είναι minimal αλλά και έντονα. Ως εκ τούτου, το μαύρο και το άσπρο επιβεβαιώνονται εκ νέου ως οι κύριες αποχρώσεις, συμβολίζοντας τη σαφή ταυτότητα της μάρκας, ενώ το κίτρινο, μαζί με την εισαγωγή του χρυσού χρώματος, χρησιμοποιείται ως το χρώμα έμφασης.

Αυτή η ανανεωμένη έκδοση του λογότυπου γίνεται αναπόσπαστο μέρος της χαρακτηριστικής ταυτότητας της εταιρείας και θα εφαρμοστεί επίσης σε μελλοντικά αυτοκίνητα. Επιπλέον, ο εμβληματικός ταύρος στο κέντρο του λογότυπου έχει υποστεί μεγάλη μεταμόρφωση. Για πρώτη φορά, θα υπάρχει μεμονωμένα στα ψηφιακά σημεία επαφής της εταιρείας, χωριστά από την κλασική ασπίδα για να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη προβολή.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.