Αλλαγή στο σήμα της Toyota – Η νέα προσθήκη και η ερμηνεία πίσω από αυτήν

Τι είναι αυτό το κυκλικό σύμβολο που συναντάμε σε νέα μοντέλα της Toyota; Δείτε τι άλλαξε στο σήμα, αλλά και πως ερμηνεύεται η νέα προσθήκη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota

Εδώ και περίπου 14 χρόνια, τα υβριδικά μοντέλα της Toyota εξοπλίζονταν με ένα σήμα που τα ξεχώριζε από τα υπόλοιπα. Στο εσωτερικό του υπήρχε ένα μπλε “φωτοστέφανο”, ώστε τα μοντέλα αυτής της τεχνολογίας να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Σύντομα κάτι τέτοιο θα αλλάξει, με την Toyota να προχωρά σε μία νέα προσθήκη. Είναι αυτή που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα!

Δείτε επίσης: Το μοντέλο που βρίσκεται μπροστά από το Toyota C-HR – “Kαλπάζει” στην C-SUV κατηγορία

Το μπλε φόντo στα σήματα των υβριδικών της έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην τρίτη γενιά του Toyota Prius, πίσω στο 2009. Τώρα, η Toyota σταματά να δίνει έμφαση μόνο στα υβριδικά και “σημαδεύει” με το κυκλικό σύμβολο τα αυτοκίνητα που ενσωματώνουν την φιλοσοφία “Beyond Zero”, δηλαδή την προσπάθεια για μηδενικούς ρύπους.


Τα μοντέλα που θα έχουν αυτό το κυκλικό σύμβολο θα είναι τα υβριδικά, τα Plug-In υβριδικά, τα αμιγώς ηλεκτρικά και τα μοντέλα με κυψέλες καυσίμου (Fuel Cell EVs). Βέβαια, το μπλε φόντο πίσω από το σήμα έχει ακόμα χρόνο ζωής, μιας και θα παραμένει στα τωρινά μοντέλα που παράγονται, έως ότου φτάσει η ώρα να αντικατασταθούν από τις επόμενες γενιές.

Όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα, η οποία προέρχεται από το νέο Toyota Prius που προσφέρεται με Plug-In υβριδική τεχνολογία, το σήμα δεν έχει μπλε φόντο, αλλά έχει προστεθεί το κυκλικό σύμβολο δίπλα στο “PHEV”.

Πηγή: motortrend.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.