Άμεσα ετοιμοπαράδοτο το επαγγελματικό Renault Trafic Van

Για περιορισμένο αριθμό μοντέλων η Renault διαθέτει το επαγγελματικό Trafic Van ετοιμοπαράδοτο εντός δύο ημερών στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Trafic Van ετοιμοπαράδοτο στην Ελλάδα

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών εδώ και περισσότερες από τέσσερεις 10ετίες το Renault Trafic Van φέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν το ιδανικό επαγγελματικό όχημα: έχει μεγάλη μεταφορική ικανότητα, ευκολία διαμόρφωσης και ευρεία γκάμα εκδόσεων (με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο, με χαμηλή ή υπερυψωμένη οροφή).

Διαβάστε επίσης: Η εταιρεία που ανακοίνωσε αύξηση πωλήσεων 22% στην Ευρώπη

Στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, το Trafic Van έχει πολύ μοντέρνο χαρακτήρα με full ELD φωτιστικά σώματα και ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητική στο εσωτερικό του, ενώ φέρει καινούργια συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης.


Το Trafic Van αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά, προσφέροντας έναν κορυφαίο, σε μήκος και ύψος, χώρο φόρτωσης, ευκολία διαμόρφωσης και πολλές επιλογές εξατομίκευσης. Το επαγγελματικό της γαλλικής εταιρείας προσφέρεται σε δύο μήκη μεταξονίου με μήκος χώρου φόρτωσης από 2,5 μέτρα και σε συνδυασμό με την στάνταρ ανοιγόμενη θυρίδα διαχωριστικού, μπορεί να υποστηρίξει φορτία μήκους έως 4,15 μέτρων. Προσφέρεται επίσης σε δύο (2) ύψη αμαξώματος με διαστάσεις χώρου φόρτωσης έως 8,9 κ.μ. και ύψος έως 1,9 μ.

Διαβάστε επίσης: Το ανανεωμένο γαλλικό supermini στην Ελλάδα με όφελος έως 3.000 ευρώ

Παράλληλα ιδιαίτερα χρηστική είναι και η διαμόρφωση της καμπίνας για τον επαγγελματία οδηγό με συνολική χωρητικότητα αποθηκευτικών στα 88 λίτρα (19,7 λίτρα στην κεντρική κονσόλα, 14,6 λίτρα στις πόρτες και 54 λίτρα κάτω από την έδρα του καθίσματος). Σε ορισμένες εκδόσεις, το ντουλαπάκι έχει αντικατασταθεί από το συρτάρι “EasyLife”, του οποίου ο έξυπνος μηχανισμός ανοίγματος διευκολύνει πολύ τον οδηγό να έχει πρόσβαση σε ένα χώρο 6,6 λίτρων.

Επίσης, το Trafic Van ήταν το πρώτο επαγγελματικό όχημα που προσέφερε το “κινητό γραφείο”. Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο (με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημειώσεων), ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα.

Πιστοποιημένος με την τελευταία γενιά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6 D Full, ο τετρακύλινδρος diesel κινητήρας 2.0L Blue dCi του Trafic Van είναι ισχυρός, εξασφαλίζοντας δυναμική απόκριση, αξιοπιστία και οικονομία. Ο κινητήρας είναι διαθέσιμος σε τρεις εκδόσεις από πλευράς απόδοσης 110, 130 και 150 ίππων, όλες τους σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Στον κατάλογο του βασικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας του Trafic βρίσκονται πολλά καινοτόμα στοιχεία όπως: σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link με οθόνη αφής 8 ιντσών και smartphone mirroring, κάμερα οπισθοπορίας, Mobile Office, Cruise Control, φώτα full LED, αισθητήρες φωτός-βροχής και αισθητήρες πίεσης ελαστικών. Παράλληλα, διατίθεται και ο καθρέφτης Wide View Mirror, μια καινοτομία της Renault που βρίσκεται σε όλα τα επαγγελματικά της για να διευκολύνει και να προστατεύει τον οδηγό, προσφέροντας του ορατότητα στη «νεκρή» γωνία.

Το Renault Trafic Van καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το δίκτυο Renault και να γνωρίζουν από κοντά το επαγγελματικό των Γάλλων να κανονίσουν ακόμη και μια δοκιμαστική οδήγηση αλλά και να το κάνουν δικό τους μέσα σε 48 ώρες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.