Αμέτρητα παρατημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν… και τώρα πωλούνται (+video)

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 174 παρατημένα αυτοκίνητα βρέθηκαν σε αποθήκη στα προάστια του Λονδίνου. Ανάμεσά τους BMW, Porsche, Mercedes-Benz και πολλά άλλα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παρατημένα αυτοκίνητα

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά παρατημένα αυτοκίνητα να αποκαλύπτονται έπειτα από πολλά χρόνια, όπως για παράδειγμα τα κλασσικά οχήματα που δημοσιεύσαμε πρόσφατα από ένα εγκαταλελειμμένο μουσείο αυτοκινήτων. Αυτή τη φορά μεταφερόμαστε στα προάστια του Λονδίνου, εκεί όπου εντοπίστηκε μία αποθήκη “πραγματικός θησαυρός”.

Νοσταλγία: Ένα ολοκαίνουριο Saab 9-5 Aero σε “στοιχειωμένη” αντιπροσωπεία

Στο εσωτερικό της βρέθηκαν 174 κλασσικά πλέον αυτοκίνητα, άλλα σε σχετικά καλή κατάσταση, άλλα σε χειρότερη. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα είναι σκονισμένα και θα χρειαστούν αρκετή φροντίδα προκειμένου να αποκτήσουν ξανά τη λάμψη που τους αξίζει. Το πως βρέθηκαν τα αυτοκίνητα στον συγκεκριμένο χώρο παραμένει άγνωστο, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως σήμερα πραγματοποιείται η δημοπρασία τους.

Όπως αναφέρθηκε μέσω της σελίδας στο Instagram “London Barn Finds”, όλα τα αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα προς πώληση και η πρόσβαση στην αποθήκη θα επιτραπεί για μερικές ώρες στον κάθε επισκέπτη. Οι συλλέκτες που θα την επισκεφθούν, θα καταθέτουν μία τιμή για όποιο αυτοκίνητο τους ενδιαφέρει και αν είναι η μεγαλύτερη, το όχημα θα περνά στην κυριότητά τους.

Μία αγγελία από το ebay σχετικά με την πώληση της κόκκινης BMW 2002 (ένα εκ των αυτοκινήτων της αποθήκης), έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την “στοιχειωμένη” μέχρι πρόσφατα αποθήκη. Εκεί υπάρχει μία λίστα με όλα τα αυτοκίνητα και κάποια στοιχεία τους. Διαπιστώσαμε, λοιπόν, ότι υπάρχουν αξιόλογα μοντέλα, όπως για παράδειγμα μία Porsche 911 του 1973, μία Mercedes-Benz 280 SL του 1984, μία BMW 635 CSI του 1989 και άλλα αυτοκίνητα που χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Ακολουθεί το video από το κανάλι “TheTFJJ”, μέσα από το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πιο λεπτομερειακά τα παρατημένα αυτοκίνητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.