Εγκαταλελειμμένο μουσείο αυτοκινήτων ανακαλύφθηκε τυχαία από παρέα εφήβων

Σκονισμένα Citroen DS, Fiat 124 Sport Coupe και Ford Model T. Αυτά ήταν μερικά από τα ευρήματα που βρήκαν οι 15χρονοι σε παρατημένο μουσείο αυτοκινήτων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Μουσείο αυτοκινήτων

Πίσω από κτήρια που έχουν αφεθεί στο έλεος του χρόνου, πολλές φορές βρίσκονται πραγματικοί θησαυροί, όπως για παράδειγμα το σχολείο της Νέας Υόρκης, στο οποίο βρέθηκαν αυτοκίνητα από τη δεκαετία του ’30. Μία παρόμοια και εξίσου συναρπαστική ιστορία μας έρχεται αυτή τη φορά από τη Βραζιλία και, πιο συγκεκριμένα, από ένα παρατημένο ιδιωτικό μουσείο αυτοκινήτων στην περιοχή Rio Grande do Sul.

Διαβάστε επίσης: Υπάρχουν και απάτες πίσω από τα παρατημένα supercars του Ντουμπάι

Οι εικόνες που βλέπετε δεν θα είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, αν δεν υπήρχε η περιέργεια μίας παρέας εφήβων. Πιο συγκεκριμένα, περίπου δέκα 15χρονα παιδιά ήθελαν να ανακαλύψουν τι βρίσκεται στο εσωτερικό ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου της εποχής. Μόλις πέρασαν στο εσωτερικό του αντίκρυσαν πολλά παρατημένα αυτοκίνητα και έσπευσαν να ενημερώσουν τις αρχές.

Ανάμεσα στα οχήματα βρέθηκαν ένα Citroen DS, ένα Fiat 124 Sport Coupe και ένα Ford Model T, ενώ στον επάνω όροφο υπήρχαν κάποια λιγότερο δημοφιλή μοντέλα, όπως για παράδειγμα ένα Morris Oxford, ένα Chevrolet Corvair και πολλά άλλα αυτοκίνητα που χρονολογούνται από το 1938 και μετά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πέρα από παρατημένα αυτοκίνητα, στο ιδιωτικό μουσείο αυτοκινήτων βρέθηκαν εξαρτήματα κινητήρων, μερικές αντλίες βενζίνης, αλλά και μία ανακατασκευασμένη μηχανή καφεκοπτείου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για ένα μουσείο αυτοκινήτων που δεν ήταν ανοιχτό στο ευρύ κοινό, αλλά μόνο σε συλλέκτες και φίλους του ιδιοκτήτη. Κάποια στιγμή, ο χώρος εγκαταλείφθηκε πλήρως, μιας και οι τότε κληρονόμοι (δίδυμα αδέρφια) διαφωνούσαν, με τον έναν να θέλει να πουλήσει τη συλλογή και τον άλλον να την κρατήσει. Έπειτα από την ανακάλυψη των νεαρών, ειδοποιήθηκαν οι σημερινοί, νόμιμοι ιδιοκτήτες και ήδη κάποια από τα παρατημένα αυτοκίνητα έχουν απομακρυνθεί από τον “στοιχειωμένο” χώρο ώστε να λάβουν την απαιτούμενη φροντίδα.

Πηγή: motor1.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.