Υπάρχουν και απάτες πίσω από τα παρατημένα supercars του Ντουμπάι

Πίσω από μεγάλες ευκαιρίες, κρύβονται συχνά τεράστιες παγίδες. Δείτε τι αναφέρει συμβουλευτική εταιρεία σχετικά με τα παρατημένα supercars του Ντουμπάι...

Βρείτε μας στο

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει μία συμβουλευτική εταιρεία από το Ντουμπάι αναφερόμενη στα παρατημένα supercars που πολλές φορές βλέπουμε στο διαδίκτυο. Μερικές φορές πίσω από αγγελίες που προβάλλονται ως ευκαιρίες κρύβονται σοβαροί κίνδυνοι.

Διαβάστε επίσης: Audi Quattro ήταν παρατημένο για 27 χρόνια σε αχυρώνα (+video)

Πρόκειται για την εταιρεία «Falcon Advice», η οποία αναφέρει πως συχνά έρχεται αντιμέτωπη με πελάτες από την Ευρώπη που ενδιαφέρονται για τα παρατημένα supercars που πωλούν αντιπρόσωποι από το Ντουμπάι. Μάλιστα, άνθρωποι της εταιρείας αναφέρουν ότι σε πολλές περιπτώσεις τα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται σε αγγελίες, στην πραγματικότητα δεν είναι εφικτό να πωληθούν.

Η υπόθεση έχει ως εξής: ο πωλητής “απατεώνας” δημοσιεύει μία αγγελία με φωτογραφίες από κάποιο παρατημένο supercar. Μόλις ο ενδιαφερόμενος επικοινωνήσει, γίνεται ξεκάθαρο ότι πρέπει να δοθεί κάποια προκαταβολή μερικών χιλιάδων ευρώ για να «τρέξει» η διαδικασία μεταβίβασης και η αποστολή του οχήματος.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η μάντρα είναι ένα «νεκροταφείο» γεμάτο supercars (+video)

Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο στάδιο της διαδικασίας πώλησης, διότι πολλές φορές η πώληση του αυτοκινήτου απλώς δεν είναι εφικτή. Η συμβουλευτική εταιρεία αναφέρει πως στις περισσότερες περιπτώσεις τα παρατημένα supercars που βλέπουμε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεσμεύονται από νομικής πλευράς και η μεταβίβασή τους δεν είναι απλή υπόθεση.

Εννοείται, βέβαια, ότι υπάρχουν και ευκαιρίες. Ωστόσο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε η αγορά να γίνει μέσω αξιόπιστων εταιρειών που δραστηριοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα.