Αυτή η μάντρα είναι ένα «νεκροταφείο» γεμάτο supercars (+video)

Είναι πραγματικά απογοητευτικό να βλέπει κανείς απίστευτα supercars να «σαπίζουν» παρατημένα. Δείτε τι συμβαίνει σε μία μάντρα στο Ντουμπάι...

Βρείτε μας στο

Εικόνες σαν κι αυτές που θα αντικρίσετε, μόνο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορεί να συναντήσει κανείς. Η «Supercar Blondie» δημοσίευσε στο κανάλι της ένα πραγματικά στενάχωρο video με παρατημένα supercars και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Mercedes-Benz 280 SL «ανασταίνεται» μετά από 37 χρόνια (+video) 

Πρόκειται για μία τεράστια μάντρα με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, η οποία βρίσκεται στο Ντουμπάι. Αρκετά από αυτά έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και η κατάσταση τους είναι πραγματικά μη επισκευάσιμη. Άλλα όμως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και χρειάζονται μόνο ένα καλό πλύσιμο για να αποκτήσουν και πάλι τη λάμψη τους.

Όπως θα ακούσετε, στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται ουσιαστικά για πανάκριβα αυτοκίνητα, τα οποία για οικονομικούς λόγους κατασχέθηκαν. Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση, βέβαια, είναι ότι δε φυλάσσονται σε κατάλληλο χώρο με αποτέλεσμα οι καιρικές συνθήκες σταδιακά να τα καταστρέφουν.

Διαβάστε επίσης: Χρειάστηκαν 35 χρόνια για την αναπαλαίωση αυτού του σπάνιου Citroen (+video) 

Η «Supercar Blondie» συνάντησε supercars, όπως η Lamborghini Huracan του 2015, η Mercedes-AMG GT S και πολλά άλλα. Βέβαια, το πιο απίστευτο συμβάν εξελίχθηκε κατά την «ξενάγηση» σε μία πραγματικά υπέροχη Ferrari 612 Scaglietti. Στο εσωτερικό του ιταλικού supercar βρέθηκε παρατημένο ένα χαρτονόμισμα αξίας σχεδόν 120 ευρώ.

Πριν δείτε το video, θυμηθείτε την απίστευτη κι όμως ελληνική ιστορία του… κρατικού Honda NSX που “σαπίζει” στα Χανιά.