Σπάνια αυτοκίνητα παρατημένα σε εγκαταλελειμμένο σχολείο

Κάποτε λειτουργούσε ως σχολείο, αργότερα έγινε συνεργείο. Σήμερα είναι ένας εγκαταλελειμμένος χώρος στον οποίο βρέθηκαν σπάνια αυτοκίνητα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σχολείο εντόπισε ένας Αμερικανός φωτογράφος μερικά σπάνια αυτοκίνητα. Ασφαλώς το πέρασμα του καιρού δεν τα είχε αφήσει ανεπηρέαστα, με την σκουριά να εμφανίζεται σε πολλά σημεία.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η μάντρα είναι ένα «νεκροταφείο» γεμάτο supercars (+video) 

Πρόκειται για τον φωτογράφο Bryant Neil, ο οποίος περιπλανιόταν σε μία περιοχή της Νέας Υόρκης. Μόλις εντόπισε το σχολείο, θέλησε να το φωτογραφήσει και τελικά ανακάλυψε ότι στο εσωτερικό του βρίσκονταν δέκα παλιά αυτοκίνητα. Το συγκεκριμένο σχολείο χτίστηκε τη μακρινή δεκαετία του ’30 και παρέμεινε εν λειτουργία μέχρι τη δεκαετία του ’80.

Εκείνο το διάστημα πέρασε στην κατοχή ενός ιδιώτη, ο οποίος μετέτρεψε τον χώρο σε συνεργείο. Δυστυχώς η επιχείρηση δεν παρέμεινε για πολλά χρόνια λειτουργική. Ένα σοβαρό ατύχημα ανάγκασε τον ιδιοκτήτη να φύγει εσπευσμένα για τη Φλόριντα κλείνοντας μια για πάντα την επιχείρησή του.

Η εγκαταλελειμμένη συλλογή περιλαμβάνει σπάνια αυτοκίνητα, όπως ένα Ford Mustang του 1999, ένα ιστορικό πλέον Ford Model A της δεκαετίας του ’30, το κάποτε πολυτελές Cadillac Deville και πολλά άλλα. Το δυσάρεστο γεγονός είναι ότι οι άσχημες συνθήκες αποθήκευσης έχουν δημιουργήσει σημαντικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Ωστόσο, σίγουρα με αρκετή προσπάθεια κάποια από αυτά ενδεχομένως να μπορούν να γίνουν και πάλι λειτουργικά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.