Αμιγώς ηλεκτρικά τα μοντέλα της Alfa Romeo μέχρι το 2027

Η Alfa Romeo έχει συνδέσει το όνομά της με κινητήρες "διαμάντια"! Πλέον, όμως, είναι επίσημο ότι από το 2027 όλα της τα μοντέλα θα είναι ηλεκτρικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αμιγώς ηλεκτρικά Alfa Romeo

Μία σημαντική πληροφορία γνωστοποιήθηκε κατά την επίσημη παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων του ομίλου Stellantis για το πρώτη εξάμηνο του 2021. Όπως θα δείτε και στο επίσημο αρχείο σχετικά με τα επερχόμενα μοντέλα του ομίλου, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι μέχρι το 2027 η Alfa Romeo, μία εταιρεία που λατρεύτηκε για τους κινητήρες της, θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρική. Ας κρατήσουμε ως ανάμνηση κορυφαίους κινητήρες της, όπως τον Busso V6. 

Twin-Spark: Η τεχνολογία που “εκτόξευσε” τους κινητήρες της Alfa Romeo (+video)

Ταυτόχρονα, ο πίνακας των άμεσων κινήσεων της ιταλικής εταιρείας αναφέρει ότι μέσα στην τρέχουσα τριετία (2021-2023), η μοναδική προσθήκη στη γκάμα της Alfa Romeo θα είναι ένα υβριδικό αυτοκίνητο το 2022. Γνωρίζουμε ήδη ότι πρόκειται για την Alfa Romeo Tonale, το νέο SUV που θα προσφέρεται ως Plug-in υβριδικό.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες εταιρείας, ένα Plug-in υβριδικό μοντέλο φέρνει μέσα στο 2021 η Jeep και πρόκειται για το Grand Cherokee, ενώ αργότερα μέσα στο 2023 θα έρθει και ένα αμιγώς ηλεκτρικό. Η Citroen έρχεται με τρία αμιγώς ηλεκτρικά και ένα Plug-in υβριδικό σε βάθος τριετίας, ενώ η Opel θα παρουσιάσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό φέτος και δύο Plug-in το 2022. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα νέα μοντέλα όλων των εταιρειών του ομίλου Stellantis για την επόμενη τριετία.

Πέρα από την Alfa Romeo, αμιγώς ηλεκτρική θα έχει γίνει μέχρι το 2024 και η Lancia, η οποία αυτή τη στιγμή προσφέρει μόνο το Ypsilon. Ο πίνακας δεν απεικονίζει κάποιο νέο μοντέλο για την τριετία (2021-2022-2023), αλλά εκτιμάται πως ο αμιγώς ηλεκτρικός διάδοχος της θα έρθει μέσα στο 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.