Ανακάμπτουν οι πωλήσεις της Toyota με “οδηγό” τα υβριδικά

Ανάκαμψη παρουσίασαν οι πωλήσεις της Toyota επί ευρωπαϊκού εδάφους με τα υβριδικά μοντέλα να ενισχύουν περαιτέρω το μερίδιο τους στις αγορές.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota

Αναμφίβολα το πλήγμα που έχει δεχτεί και η αυτοκινητοβιομηχανία στο σύνολο της στην Ευρώπη είναι μεγάλο λόγω της πανδημία και οι σημαντικά μειωμένες πωλήσεις σε σχέση με το 2019 το δείχνουν ξεκάθαρα. Ωστόσο υπάρχουν και εταιρίες που ανακάμπτουν ταχύτερα από το μέσο όρο και μια από αυτές είναι και o όμιλος της Toyota που ανακοίνωσε μειωμένες πωλήσεις με την πτώση όμως να βρίσκεται σημαντικά χαμηλότερα από τον συνολικό μέσο όρο.

Συγκεκριμένα και σε επίπεδο ομίλου (Toyota και Lexus) οι Ιάπωνες κατέγραψαν 715.081 πωλήσεις από τον Ιανουάριο έως και το τέλος Σεπτεμβρίου με την πτώση να φτάνει στο 15% έναντι του ίδιου χρονικού διαστήματος του 2019. Το -15% βρίσκεται χαμηλότερα από το -25% που παρουσιάζει η ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου στο σύνολο της.

Διαβάστε επίσης – Toyota και πάλι Toyota: Πρώτη μάρκα αυτοκινήτου σε αξία στον κόσμο!


Το τρίτο τρίμηνο έκλεισε μάλιστα θετικά για τον ιαπωνικό όμιλο παρουσιάζοντας αύξηση πωλήσεων κατά 11,5% έναντι του αντίστοιχου περσινού τριμήνου με την Toyota να προχωρά σε προς τα πάνω αναθεώρηση των προβλεπόμενων πωλήσεων της στην Ευρώπη μέχρι και το τέλος του έτους. Αύξηση κατά 0,8% κατέγραψε και το μερίδιο των Ιαπώνων επί του συνόλου της Ευρωπαϊκής αγοράς για να φτάσει στο 6,1%.

Τα Corolla, Yaris και RAV4 είναι τα τρία best sellers της ιαπωνικής εταιρίας επί ευρωπαϊκού εδάφος και για το εννεάμηνο του 2020 αναλογούν στο 57% επί των συνολικών πωλήσεων της Toyota που ανήλθαν σε επίπεδο εταιρίας στις 664,157 μονάδες. Μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό αναλογεί στις υβριδικές εκδόσεις τους με 51% επί του συνόλου.

Διαβάστε επίσης – Toyota Hilux Mako: Κοιτάζοντας κατάματα το Ranger Raptor

Στις αγορές της ανατολικής Ευρώπης σχεδόν ένα στα τέσσερα Toyota (23%) που πωλήθηκε ήταν υβριδικό, με το ποσοστό αυτό να εκτινάσσεται στο εντυπωσιακό 61% για τις αγορές τις Δυτικής Ευρώπης. Το απόλυτο best seller των Ιαπώνων σε όλες τις εκδόσεις το είναι το Yaris (προηγούμενη και νέα γενιά) με 135.292 μονάδες με το RAV4 να το ακολουθεί με 106.137 πωλήσεις και την Corolla να συμπληρώνει την τριπλέτα με 90.498 μονάδες.

Από την αρχή του έτους και μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη οι πωλήσεις της Lexus έφτασαν στα 50.924 αυτοκίνητα σημειώνοντας μείωση της τάξης του 20%, η οποία ωστόσο βρίσκεται και σε αυτή την περίπτωση χαμηλότερα σε σχέση με το μέσο όρο του 25% της συνολικής ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου.

Η γκάμα των SUVs των Ιαπώνων, τα RX, NX and UX, είναι και εκείνα που κατέχουν τη μερίδα του Λέοντος στις πωλήσεις με ποσοστό 75%, ενώ οι υβριδικά μοντέλα της Lexus αντιστοιχούν στο 64% επί των συνολικών πωλήσεων της εταιρίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]