Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ανάφλεξη βυτιοφόρου στον Ισθμό – Αναζητά δύο οδηγούς

Δύο οδηγούς αναζητά η Ελληνική Αστυνομία στα πλαίσια έρευνας σχετικά με την ανατροπή του βυτιοφόρου! Δείτε την ανακοίνωσή της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ανάφλεξη βυτιοφόρου

Στη φάση της διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα την εκτροπή και ανάφλεξη βυτιοφόρου στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία και αναζητά με ανακοίνωσή της δύο οδηγούς. Πρόκειται για έναν μοτοσυκλετιστή και έναν οδηγό αυτοκινήτου που βρίσκονταν στο σημείο. Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση!

Δείτε επίσης: Ανατροπή βυτιοφόρου – Πώς αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία μέσα σε 48 ώρες

“Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανάφλεξη βυτιοφόρου οχήματος μεταφοράς υγρών καυσίμων, την Παρασκευή 7/6/2024 και περί ώρα 21:20, στη χ/θ 75,500 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Λουτρακίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων ΠΑΘΕ Αττικής στα τηλέφωνα 22960-33028 & 22960-33026, αμφότεροι οι οδηγοί των οχημάτων:
-δίκυκλης μοτ/τας σκούρου χρώματος, πιθανόν μεγάλου κυβισμού, ο οδηγός της οποίας φορούσε λευκό προστατευτικό κράνος και διήλθε από το ανωτέρω σημείο λίγο πριν λάβει χώρα το τροχαίο ατύχημα και


-Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ανοιχτόχρωμου χρώματος, ο οδηγός του οποίου, έχοντας θέσει σε λειτουργία τα φώτα έκτακτης ανάγκης (σύστημα φωτεινού συναγερμού – «αλάρμ») του οχήματος, ήταν σταθμευμένος στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο”.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.