Ανατροπή βυτιοφόρου: Πώς αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία μέσα σε 48 ώρες

Δείτε μέσα από φωτογραφίες πως πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης με την κατεδάφιση γέφυρας στην Αθηνών-Κορίνθου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αθηνών-Κορίνθου

Ένα σοβαρό ατύχημα με βυτιοφόρο όχημα έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Κορίνθου με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν μεγάλες καθυστερήσεις. Εν τέλει, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως μετά από περίπου 48 ώρες, όταν και ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση γέφυρας που διασχίζει κάθετα τον αυτοκινητόδρομο. Πάμε να δούμε τις εργασίες που έγιναν μέσα από φωτογραφίες.

Δείτε επίσης: Πρατήριο καυσίμων σφραγίστηκε από την ΑΑΔΕ – Διακοπή προμήθειας από όλες τις εταιρείες

“Μέσα σε διάστημα περίπου δύο ημερών από το επικίνδυνο συμβάν της ανάφλεξης του βυτιοφόρου, ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας συνεργάστηκαν αποτελεσματικά ώστε να προχωρήσουν τάχιστα οι αναγκαίες εργασίες και να αποδοθεί στους πολίτες η Νέα Εθνική Οδός”, ανέφερε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.


Με αδιάκοπη εργασία, νυχθημερόν, καθαιρέθηκε το τμήμα της γέφυρας που είχε υποστεί εκτεταμένες ζημιές από το θερμικό φορτίο και ακολούθησε η αποκατάσταση του οδοστρώματος στο τμήμα που έγιναν οι εργασίες. Επόμενο βήμα είναι η μελέτη και η ανακατασκευή της γέφυρας που καταστράφηκε, λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες τεχνικές λύσεις, τον προϋπολογισμό, αλλά και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

“Παρά τη δυσκολία του προβλήματος που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά και της χρονικής συγκυρίας κατά την οποία συνέβη το γεγονός, οι 48 ώρες που μεσολάβησαν μέχρι την απόδοση της εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών στην κυκλοφορία, είναι η απόδειξη ότι μπορούμε. Μπορούμε, με αποφασιστικότητα, συντονισμό, συνεργασία και ταχύτητα”, ανέφερε ο αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.