Ανανεωμένο Fiat Fiorino με ακόμη περισσότερα προνόμια (+τιμή)

Το Fiat Fiorino, το δημοφιλέστερο ελαφρύ επαγγελματικό της ελληνικής αγοράς ανεξαρτήτου κατηγορίας, ανανεώνεται με ακόμα περισσότερα στοιχεία που κάνουν πιο αποδοτικό και άνετο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Professional Fiorino στην Ελλάδα 2022

Η νέα εταιρική ταυτότητα της Fiat Professional πλέον εφαρμόζεται και στο νέο επαγγελματικό Fiorino, το οποίο διατίθεται με ένα εντυπωσιακό για την κατηγορία εξοπλισμό.

Διαβάστε επίσης – Fiat Uno: Η ώρα της μεγάλης επιστροφής;

Στην επιλογή του καινοτόμου πακέτου “Tecnico” ο εξοπλισμός του επαγγελματικού μοντέλου της ιταλικής εταιρείας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με δυνατότητα mirroring, χειριστήρια στο τιμόνι και οθόνη αφής 7”, επιλογή διαχωριστικού (σταθερό με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα), προστατευτική επένδυση χώρου φόρτωσης, αισθητήρες στάθμευσης και εφεδρικό τροχό κανονικών διαστάσεων.


Ο πλούσιος εξοπλισμός ενισχύει περαιτέρω τον ευέλικτο και αποδοτικό χαρακτήρα του Fiorino, που πλέον εφοδιάζεται με κινητήρα diesel 1.3MTJ προδιαγραφών Euro 6.4. Η απόδοση του μοτέρ πετρελαίου φτάνει στους 95 ίππους και τα 200 Nm, με την μέγιστη τιμή της ροπής να κάνει την εμφάνισή τους μόλις στις 1.500 σ.α.λ.

 

Η ισχύς του κινητήρα υποστηρίζει με άνεση τις υψηλές δυνατότητες μεταφοράς που προσφέρει αναλογικά με το μήκος του (3,96 μ.) το μοντέλο, με όγκο χώρου φόρτωσης έως 2,8κ.μ. και 535 κιλά ωφέλιμο φορτίο.

Διαβάστε επίσης: Fiat Panda 4X4 έτοιμο να “οργώσει” τα βουνά!

Παράλληλα, η διαχρονική εστίαση της FIAT Professional στις ανάγκες του επαγγελματία, οδήγησε στη δημιουργία ενός πληρέστατου πακέτου προνομίων που συνοδεύουν το Fiorino. Αυτό περιλαμβάνει:

-Χρηματική έκπτωση 2.000 ευρώ
-Δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης
-5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ.
-5ετή υπηρεσία οδικής βοήθειας
-Περιοδικούς δωρεάν τεχνικούς ελέγχους που διαχρονικά προσφέρει η μάρκα μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών.

Τα παραπάνω προνόμια λειτουργούν και συνδυαστικά ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει πάντα το μέγιστο όφελος σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Το ανανεωμένο Fiorinο 1.3MTJ Euro6.4 είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά για παραγγελία με τις τιμές του να ξεκινούν από τα 20.440 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.