Ανανεωμένο Hyundai Kona και σε έκδοση N Line (+video)

Με την ανανέωση του Hyundai Kona η κορεάτικη εταιρία παρουσίασε και την έκδοση N Line, για πρώτη φορά για το compact SUV της.

Βρείτε μας στο
2021 Hyundai Kona N Line

Στη σχετικά σύντομη αλλά επιτυχημένη εμπορικά πορεία του, το Hyundai Kona, έπειτα και από την ανανέωση που δέχτηκε, θα προσφέρεται από την κορεάτικη εταιρία για πρώτη φορά και σε έκδοση Kona N Line.

Η έκδοση N Line διαφέρει εξωτερικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του ανανεωμένο SUV των Κορεατών χάρη στα μαρσπιέ και τα προστατευτικά των φτερών του, τα οποία είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και όχι άβαφα. Παράλληλα το σήμα “N Line” κοσμεί τη μάσκα αλλά και το πίσω μέρος του Kona N Line, με αυτές τις μικρές διαφορές να είναι αρκετές για να του προσδώσουν μια πιο σπορ και ασφάλτινη εικόνα. Σε αυτό συνεισφέρει και η μικρή αλλαγή στη σχεδίαση στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα ο ο οποίος παρουσιάζεται πιο αεροδυναμικός και ενσωματώνει και σπόιλερ στη σχεδίαση του.

Αισθητικές διαφορές έναντι των υπόλοιπων εκδόσεων υπάρχουν και στο εσωτερικό του Kona N Line που συνοψίζονται στις σκουρόχρωμες επένδυσες σε πόρτες ταμπλό και οροφή με τις κόκκινες ραφές και σιρίτια να προκαλούν την απαιτούμενη σπορτίφ αντίθεση και να ενισχύονται από τα μεταλλικά πεντάλ αλλά και το logo “Ν” που βλέπουμε στον επιλογέα του κιβωτίου.

Διαβάστε επίσης: Hyundai Kona – Ανανέωση και επίσημη αποκάλυψη

Η έκδοση N Line που φέρει και αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα χρώματα που θα διατίθενται οι υπόλοιπες εκδόσεις και επωφελείται και αυτή από τα αναβαθμισμένα μηχανικά και υβριδικά σύνολα αλλά και τις υπόλοιπες βελτιώσεις που δέχτηκε σε αναρτήσεις, εξοπλισμό και τεχνολογία το ανανεωμένο SUV της Hyundai.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr