Ανανεωμένο και πιο δυναμικό το Hyundai i30. Ντεμπούτο στη Γενεύη

Μετά και το ολοκαίνουριο i20, η Hyundai θα παρουσιάσει στη Γενεύη και το ανανεωμένο i30, δίνοντας στη δημοσιότητα μια πρώτη φωτογραφία.

Βρείτε μας στο
2020 Hyundai i30 Γενεύη

Η Hyundai θα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο Σαλόνι της Γενεύης, εκεί όπου θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του τόσο το ολοκαίνουριο i20 όσο και το ανανεωμένο i30.

Η είδηση για το δεύτερο μοντέλο που θα παρουσιάσουν οι Κορεάτες συνοδεύτηκε και από τη φωτογραφία που βλέπετε στις οθόνες σας. Το i30 αποκτά πιο επιθετικές και αιχμηρές γραμμές για τη μάσκα του, διαφορετική είναι και η σχεδίαση των νέων LED φωτιστικών σωμάτων με τα φώτα ημέρας να σχηματίζουν ένα χαρακτηριστικό V. Την εικόνα συμπληρώνει η δυναμική σχεδίαση του αναθεωρημένου προφυλακτήρα, ενώ ανασχεδιασμένος αναφέρεται ότι θα είναι και ο πίσω προφυλακτήρας αλλά και τα φωτιστικά σώματα. Το μοντέλο που βλέπουμε στη φωτογραφία ανήκει στη σειρά N Line, όπως φαίνεται και από το σήμα αριστερά στη γρίλια.

Οι Κορεάτες αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες του ανανεωμένου i30 όσο πλησιάζουμε χρονικά στο Σαλόνι της Γενεύης με τα υπόλοιπα σημεία που έχουν δεχτεί αλλαγές, ενώ μας ενημερώνουν και για ζάντες με νέα σχέδια σε διαστάσεις από 16 έως και 18 ίντσες.

Η Hyundai αναφέρει αλλαγές και στο αναβαθμισμένο εσωτερικό με νέο ψηφιακό πίνακα πληροφοριών για τον οδηγό αλλά και μεγάλου οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων με διαγώνιο στις 10,25 ίντσες.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr