Ανανέωση για την “sportive” έκδοση του κορεάτικου supermini

Με νέες ζάντες 17 ιντσών, διπλή απόληξη της εξάτμισης και αρκετές ακόμα αναβαθμίσεις έρχεται η "sportive" έκδοση εξοπλισμού. Ώρα να την γνωρίσουμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai i20

Λίγο μετά την ανανέωση του δημοφιλούς supermini των Κορεατών, έφτασε η ώρα και για το ντεμπούτο της πιο “sportive” έκδοσης. Ο λόγος, ασφαλώς, για το Hyundai i20 N Line, έκδοση που σύντομα θα προστεθεί στη γκάμα του μοντέλου. Πάμε να δούμε τα στοιχεία που την διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες!

Δείτε επίσης: Νέο Hyundai i20 – Τιμές και εκδόσεις στην Ελλάδα, από 18.390 ευρώ

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το Hyundai i20 N Line προσφέρεται με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και σε αρκετά τμήματα του αμαξώματος βλέπουμε το σχετικό λογότυπο. Όσο για τα εξωτερικά χρώματα, εκτός από τα εννέα που υπάρχουν στην γκάμα, προστίθενται τα εξής τέσσερα: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic.


Αξιοσημείωτη αναβάθμιση αποτελεί και το νέο σετ, σκουρόχρωμων ζαντών αλουμινίου μεγέθους 17 ιντσών. H εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκληρώνεται με την διπλή απόληξη της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Πάμε και στην καμπίνα του Hyundai i20 N Line, η οποία επίσης φέρει συγκεκριμένες αλλαγές. Για παράδειγμα, υπάρχουν αρκετές κόκκινες πινελιές που συναντάμε σε σημεία όπως ο επιλογέας, οι λαβές των θυρών και οι αεραγωγοί. Επίσης, αλλαγή βλέπουμε με την τοποθέτηση του N Line τιμονιού, αλλά και των αλουμινένιων πεντάλ. Ασφαλώς, δεν απουσιάζει και από το εσωτερικό το λογότυπο της κορυφαίας έκδοσης, ενώ τα καθίσματα είναι ανασχεδιασμένα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.