Ανανέωση για το δημοφιλές coupe SUV – Μείωση κατά 4.000 ευρώ στην Ελλάδα

Καταγράφει σημαντική εμπορική πορεία στην Ελλάδα και τώρα έφτασε η ώρα της ανανέωσης. Δείτε τι άλλαξε, αλλά και πως διαμορφώνονται οι τιμές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Arkana

Το Renault Arkana είναι ένα μοντέλο που ξεχώρισε την προηγούμενη χρονιά, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας κείμενο πατώντας εδώ. Πλέον, στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμη η ανανεωμένη του έκδοση, η οποία μάλιστα προσφέρεται και σε πιο προσιτές τιμές.

Νέα έκδοση Esprit Alpine
Όπως και όλα τα σύγχρονα Renault, το νέο Arkana προσφέρεται στη σπορ έκδοση esprit Alpine, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας. Το μοντέλο διατίθεται μεταξύ άλλων με νέες ζάντες 19 ιντσών που τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα. Επίσης, υπάρχει μία νέα αεροτομή στην κορυφή του πορτμπαγκάζ, αποτελεί συνέχεια της οροφής και τονίζει το αεροδυναμικό σχήμα της πίσω πόρτας. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι ένα μείγμα από Eco Tep (10% υλικά βιολογικής προέλευσης) και συνθετικό σουέντ. Τα καθίσματα διαθέτουν πλέον μπλε οριζόντιες ραφές και το λογότυπο Alpine στην πλάτη, όπως και οι ζώνες ασφαλείας με τις δύο μπλε ρίγες. Τα πάνελ των θυρών και το τιμόνι έχουν κόκκινες, λευκές και μπλε ραφές, ενώ η επένδυση στην περιοχή του ταμπλό μπροστά από τη θέση του συνοδηγού είναι διακοσμημένη σε μοτίβο σχιστόλιθου. Παράλληλα, με όλους τους κινητήρες το cockpit του νέου Arkana esprit Alpine διαθέτει μοχλό ταχυτήτων e-shifter (shift by wire).

Full hybrid με συνδυαστική ισχύ 145 ίππων
Πέρα από τις “συμβατικές” επιλογές, το Renault Arkana προσφέρεται και με full hybrid έκδοση, όπου ένα θερμικό μοτέρ και δύο ηλεκτροκινητήρες παράγουν συνδυαστική ισχύ 145 ίππων. Το κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτει 4 σχέσεις για τον βενζινοκινητήρα και 2 σχέσεις για τον κύριο ηλεκτροκινητήρα. Με άλλα λόγια, με το full hybrid σύστημα κίνησης E-Tech, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του έως και 14 πιθανούς συνδυασμούς μεταξύ κινητήρα και ηλεκτροκινητήρα, για βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης. Το αυτοκίνητο ξεκινά πάντα σε ηλεκτρική λειτουργία, ενώ μπορεί να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα για έως και στο 80% του χρόνου στην πόλη, γεγονός που μειώνει την κατανάλωση έως και 40% σε σύγκριση με έναν κλασσικό βενζινοκινητήρα.


Στην Ελλάδα από 26.680 ευρώ
Το νέο Renault Arkana είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με νέες μειωμένες τιμές κατά 4.000 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις του. Το νέο μοντέλο διατίθεται τόσο με τον full hybrid κινητήρα E-Tech των 145 ίππων, όσο και με τον mild hybrid κινητήρα turbo βενζίνης 1.3 με απόδοση 140 και 160 ίππων, που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο EDC διπλού συμπλέκτη. Αυτός ο κινητήρας στη διαμόρφωση των 160 ίππων εξοπλίζει και την κορυφαία έκδοση esprit Alpine. Το νέο Arkana πλαισιώνεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και 3 έτη δωρεάν οδικής βοήθειας.

Mild Hybrid
• evolution mild hybrid 140 EDC – 26.680€
• techno mild hybrid 140 EDC – 29.340€
• Esprit Alpine mild hybrid 160 EDC – 31.990€

Hybrid E-TECH
• evolution E-TECH full hybrid 145 – 30.990€
• techno E-TECH full hybrid 145 – 33.590€

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.