Το γαλλικό SUV που φέτος σχεδόν διπλασίασε τις πωλήσεις του στην Ελλάδα

Πέρυσι βρισκόταν στην πέμπτη θέση της κατηγορίας, φέτος το βλέπουμε να έχει "σκαρφαλώσει" στην δεύτερη. Δείτε το γαλλικό SUV που "σαρώνει" στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Arkana

Με την χρονιά να φτάνει στο τέλος της, αναζητούμε αυτοκίνητα που διαγράφουν εξαιρετική πορεία στην ελληνική αγορά. Πρόσφατα αναφερθήκαμε στην περίπτωση του Suzuki Vitara (δείτε εδώ αναλυτικά). Τώρα, πάμε στην κατηγορία των D-SUV, εκεί όπου ένα γαλλικό μοντέλο “σκαρφάλωσε” από την πέμπτη στην δεύτερη θέση, πετυχαίνοντας σε δέκα μήνες σχεδόν διπλάσιες πωλήσεις.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το υβριδικό Renault Arkana

Ο λόγος για το Renault Arkana, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων SUV και σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ κατάφερε σχεδόν να διπλασιάσει τις ταξινομήσεις στην ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, στο διάστημα Ιανουάριος – Νοέμβριος του 2022, το γαλλικό SUV με την coupe σχεδίαση “έγραψε” 392 ταξινομήσεις, επίδοση που το έστειλε στην πέμπτη θέση της κατάταξης.


Φέτος, στο ίδιο διάστημα των 10 μηνών βλέπουμε ότι οι ταξινομήσεις του έφτασαν στις 681. Αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί στην δεύτερη θέση της κατηγορίας του, αφήνοντας πίσω του δημοφιλή μοντέλα σαν το Toyota RAV4 και το Ford Kuga. Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας, με το μοναδικό μοντέλο που βρίσκεται μπροστά του να είναι το αμιγώς ηλεκτρικό Tesla Model Y.

Από 30.680 ευρώ στην Ελλάδα
Το Renault Arkana ξεκινά στην Ελλάδα από τα 30.680 ευρώ στην έκδοση με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 140 ίππων και το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο. Επιπλέον, υπάρχει και η full υβριδική έκδοση “E-Tech” με τους 145 ίππους, με το κόστος απόκτησης σε αυτή την περίπτωση να αυξάνεται στα 34.990 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.