Ανανέωση για το φθηνότερο Kia της αγοράς – Με 5 χρόνια δωρεάν service

Το μοντέλο των Κορεατών ανανεώθηκε και πλέον γνωστοποιήθηκαν οι τιμές του στην ελληνική αγορά. Δείτε με ποιους κινητήρες προσφέρεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kia Picanto

Πρόσφατα το Kia Picanto ανανεώθηκε και τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε πόσο κοστίζει, αλλά και σε ποιες εκδόσεις κινητήρων προσφέρεται. Πάμε να δούμε τι ισχύει σύμφωνα με το νέο τιμοκατάλογο, τονίζοντας πρώτα πως το μικρό αυτοκίνητο πόλης προσφέρεται με πέντε χρόνια δωρεάν service, αλλά και με 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό που διακρίθηκε με τον τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου

Στη βάση της γκάμας του ανανεωμένου Kia Picanto βρίσκεται ο χιλιάρης, ατμοσφαιρικός κινητήρας που αποδίδει 67 ίππους, ενώ ο δεύτερος κινητήρας (επίσης ατμοσφαιρικός) έχει χωρητικότητα 1,2 λτ. και αποδίδει 84 ίππους. Και τα δύο μοτέρ προσφέρονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, είτε με αυτόματο.


Πλούσιος εξοπλισμός από τη βασική έκδοση
Το ανανεωμένο Kia Picanto διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό από την βασική έκδοση. Ενδεικτικά, από την “Optimum” έκδοση υπάρχει κεντρική οθόνη αφής μεγέθους 8 ιντσών, η οποία διαθέτει Apple CarPlay και Android Auto. Αξιοσημείωτη είναι και η πλούσια γκάμα συστημάτων ασφαλείας, όπως το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης σε τυφλό σημείο (BCA) και η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (LKA).

Τιμή εκκίνησης τα 16.790 ευρώ
Το κόστος απόκτησης του ανανεωμένου Kia Picanto ορίζεται στα 16.790 ευρώ στην βασική έκδοση με τον 1.000άρη κινητήρα και το χειροκίνητο κιβώτιο. Για όσους αναζητούν αυτόματο σασμάν, η πιο προσιτή τιμή είναι τα 17.590 ευρώ με τον ίδιο χιλιάρη κινητήρα.
Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος με όλες τις εκδόσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.