Ανανέωση για το Hyundai IONIQ 5 – Νέα έκδοση και μεγαλύτερη αυτονομία

Ώρα ανανέωσης για το Hyundai IONIQ 5 έπειτα από τρία χρόνια στην αγορά! Σημαντική βελτίωση στην αυτονομία του λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai IONIQ 5

To Hyundai IONIQ 5 έχει συμπληρώσει αξιοσημείωτο χρόνο στην αγορά και τώρα έφτασε η ώρα για την ανανέωσή του. Σημαντικότερες προσθήκες αποτελούν οι νέα, N Line έκδοση εξοπλισμού, αλλά και η διεύρυνση της χωρητικότητας μπαταρίας που επιτρέπει αυξημένη αυτονομία.

Δείτε επίσης: To ευρωπαϊκό best seller της Ford ανανεώθηκε – Οι τιμές του στην Ελλάδα

Εξωτερικά, οι αλλαγές είναι διακριτικές, με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω να μεταβάλλουν ελαφρώς τις διαστάσεις. Τώρα, το μήκος του Hyundai IONIQ 5 αυξήθηκε κατά 20 χλστ., φτάνοντας αισίως στα 4.655 χλστ. Οι υπόλοιπες διαστάσεις παρέμειναν αμετάβλητες, με το πλάτος να φτάνει τα 1.890 και το ύψος τα 1.605 χλστ. Επιπλέον, αλλαγές έχουμε στη σχεδίαση των τροχών, αλλά και στην διαφοροποίηση της πίσω αεροτομής, η οποία επεκτάθηκε προς τα πίσω κατά 50 χλστ.


Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι λιγότερες και μία από τις πιο σημαντικές είναι η εισαγωγή περισσότερων συστημάτων ασφαλείας. Μιας και αναφερθήκαμε στην ασφάλεια, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι αρκετά δομικά μέρη του αμαξώματος, όπως για παράδειγμα το B-Pillar έχουν δεχθεί ενίσχυση για καλύτερη προστασία.

Νέα έκδοση N Line
Πλέον, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας εξοπλίζεται με την έκδοση N Line, η οποία διακρίνεται για τα “sportive” στοιχεία. Ενδεικτικά, υπάρχουν ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20 ιντσών, νέοι προφυλακτήρες και πλαϊνές ποδιές. Επίσης, στο εσωτερικό συναντάμε κόκκινες ραφές, το λογότυπο N Line σε αρκετά σημεία, αλλά και ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα με αναβαθμισμένη πλευρική στήριξη.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως πλέον το IONIQ 5 έρχεται με μπαταρία αυξημένης χωρητικότητας, από τις 77,4 στις 84 kWh. Αποτέλεσμα είναι η αύξηση της αυτονομίας, ωστόσο η κορεάτικη εταιρεία δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Τα ανανεωμένα IONIQ 5 και IONIQ 5 N Line θα είναι διαθέσιμα στην εγχώρια αγορά από τον Μάρτιο του 2024, ενώ η Hyundai Motor σχεδιάζει να τα εισαγάγει σταδιακά στις παγκόσμιες αγορές κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.