Ανανέωση για το Mitsubishi ASX (+video)

Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου ASX, λίγο πριν αυτό κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης διάλεξε η Mitsubishi προκειμένου να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του ASX. Μέχρι τις 5 Μαρτίου όμως, που ανοίγει και τις πύλες της για τους δημοσιογράφους έχουμε ακόμη αρκετές μέρες. Για αυτό το λόγο η ιαπωνική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του.

Το Mitsubishi ASX είναι πλέον… παλιά καραβάνα στην αγορά και όπως είναι λογικό χρειαζόταν ένα… update. Αυτό ακριβώς έκανε και η Mitsubishi στο ASX. Το αναβάθμισε και το έκανε πιο σύγχρονο εμφανισιακά αλλά και εξοπλιστικά προκειμένου αυτό να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορικά πορεία του, καθώς από το λανσάρισμά του μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 1.32 εκατομμύρια μονάδες.

Εμφανισιακά, το ανανεωμένο Mitsubishi ASX έχει να επιδείξει ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, με νέα μάσκα και προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένα φώτα και ποδιά εμπρός. Το καπό έχει εντονότερο ανάγλυφο και τα φώτα πίσω αποτελούνται από συνδυασμό LED στοιχείων, με τον προφυλακτήρα να είναι επίσης νέος. Επίσης, η χρωματική παλέτα του αμαξώματος είναι πλέον πλουσιότερη, καθώς περιλαμβάνει τα χρώματα Red Diamond, Sunshine Orange και Oak Brown.


Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου και όχι τόσο στην σχεδίαση ή στην ποιότητά του και στην ευρυχωρία του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Mitsubishi, πλέον το σύστημα πολυμέσων προσφέρει δυνατότητες συνδεσιμότητας με smartphone, ενώ η οθόνη μεγάλωσε και από 7 ίντσες έγινε 8.

Περισσότερες πληροφορίες από το ανανεωμένο ASX θα έχουμε με την παρουσίαση του αυτοκινήτου στην έκθεση της Γενεύης. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το video που ετοίμασε η Mitsubishi και ακολουθεί πιο κάτω.

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]