Ανανέωση για το πανίσχυρο Honda Civic Type R

H Honda προχώρησε στην ανανέωση του κορυφαίου Civic Type R το οποίο και παρουσίασε επίσημα στο φετινό Tokyo Auto Salon στην Ιαπωνία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 Honda Civic Type R

Εξωτερικά και για το 2020 οι αλλαγές εντοπίζονται στην ανανεωμένη εμπρός γρίλια που παρουσιάζεται ελαφρώς μεγαλύτερη και επιτρέπει την καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Το βαθύ μπλε χρώμα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι επίσης νέο και διαθέσιμο αποκλειστικά για το κορυφαίο Civic.

Οι αλλαγές στα μηχανικά μέρη του Civic Type R είναι σαφώς εκτενέστερες και είχαν σαν στόχο να ραφινάρουν ακόμη περισσότερο την απόδοση του καυτού ιαπωνικού hatchback των 320 ίππων. Το set up της ανάρτησης έχει αναθεωρηθεί με νέα ρύθμιση για τα αμορτισέρ που βελτιώνει τα επίπεδα άνεσης χωρίς να θυσιάζει την πρόσφυση, ενώ για την περαιτέρω αύξηση της τελευταίας οι Ιάπωνες προχώρησαν και στην αλλαγή των σινεμπλόκ της πίσω ανάρτησης με άλλα σκληρότερα. Επιπλέον αλλαγές έχουν γίνει στην εμπρός ανάρτηση που μειώνουν τις τριβές και δίνουν ακόμη καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι.

2020 Honda Civic Type R

Αλλαγές βλέπουμε στο σύστημα πέδησης με νέους διαιρούμενους δίσκους (έναντι ενιαίων) αλλά και διαφορετική πάστα για τα τακάκια. Και οι δύο αλλαγές είχαν σαν στόχο να βελτιώσουν την διάρκεια στην απόδοση αλλά και να αυξήσουν την ισχύ.

Οι βελτιώσεις της Honda για το Civic Type R προχωρούν και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με νέο τιμόνι που φέρει επένδυση από alcantara αλλά και ανασχεδιασμένο επιλογέα ταχυτήτων αλλά και μηχανισμό που μικραίνει τις διαδρομές του.

Στον τομέα του κινητήρα το Type R διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά απόδοσης με μέγιστη ισχύ στους 306 ίππους με την ροπή να αγγίζει τα 400 Nm που περνούν στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων και διανέμονται από ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Όπως συνέβαινε και στο προηγούμενο μοντέλο έτσι και τώρα ο οδηγός έχει στην διάθεσή του τρία προγράμματα οδήγησης (Comfort, Sport και +R) με την επιλογή του καθενός να επηρεάζει την απόκριση του κινητήρα και του τιμονιού όπως και την σκληρότητα των αμορτισέρ.

Τέλος, το ενεργητικό σύστημα ακύρωσης θορύβων της Honda δίνει πλέον το “παρών” και στο κορυφαίο Civic και αλλάζει τους ήχους που περνούν στην καμπίνα και φτάνουν στα αυτιά οδηγού και επιβαινόντων ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα για τον κινητήρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]