Ανανέωση για το πρώτο SUV στην ιστορία της Rolls-Royce

H Rolls-Royce παρουσίασε την ανανεωμένη Cullinan με αλλαγές το αμάξωμα και το εσωτερικό του πολυτελούς SUV και επικαιροποίηση των τεχνολογιών του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Rolls-Royce Cullinan Series II

Η Cullinan είναι το πρώτο SUV στην ιστορία της βρετανικής εταιρείας και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό πριν από έξι χρόνια, το 2018. Οι Βρετανοί έκριναν πως η ώρα της ανανέωσης έφτασε για το πολυτελές μοντέλο τους και έτσι η νέα Cullinan Series II θα είναι σε λίγο καιρό διαθέσιμη στο κοινό.

Διαβάστε επίσης – Νέο ορόσημο για το BMW Group: 1.000.000 ηλεκτρικά μοντέλα στους δρόμους

Έναντι του απερχόμενου μοντέλου η ανανεωμένη Cullinan διαχωρίζει την θέση της αμέσως χάρη στις σχεδιαστικές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο εμπρός μέρος.


Τα φωτιστικά σώματα έχουν αναθεωρηθεί με τα φώτα ημέρας να έχουν μεγαλώσει σε διαστάσεις και να κατεβαίνουν πλέον κάθετα “εισχωρώντας” στη σχεδίαση του προφυλακτήρα, ο οποίος έχει επίσης ανασχεδιαστεί, με τις μεγάλες διαφορές να εντοπίζονται στο κάτω μέρος και τους νέους αεραγωγούς. Ελαφρώς διαφορετική είναι και η χαρακτηριστική γρίλια της Cullinan, η οποία είναι πλέον φωτιζόμενη.

Διαβάστε επίσης: Ελληνική ονομασία για το ακριβότερο, νέο αυτοκίνητο στον πλανήτη!

Οι αλλαγές συνεχίζονται πιο διακριτικά στο πίσω μέρος του SUV της Rolls-Royce με την ενσωμάτωση στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα μιας προστατευτικής ποδιάς ανάμεσα στις απολήξεις της εξάτμισης, ενώ νέας σχεδίασης είναι η σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου πο φτάνουν για πρώτη φορά σε διάμετρο τις 23 ίντσες.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στο πάνω μισό του ταμπλό της Cullinan, το οποίο έχει γίνει γυαλιστερό από τη μία άκρη έως την άλλη, ενώ η νέα οθόνη του συστήματος πολυμέσων πλέον δεν αναδιπλώνεται και προέρχεται από τη Spectre. Στο σύστημα ενσωματώνεται πλέον και η εφαρμογή “Whispers” των Βρετανών που επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο σε λειτουργίες του best seller της Rolls-Royce.

Βελτιωμένη είναι και η συνδεσιμότητα για τους επιβάτες με τους πίσω να μπορούν πλέον να συνδέσουν δύο συσκευές στις οθόνες για streaming, ενώ ανανεωμένα είναι και τα γραφικά στα μενού των τελευταίων. Επίσης, για πρώτη φορά μπορούν να συνδεθούν και ακουστικά bluetooth με το πίσω σύστημα πολυμέσων.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τώρα στη διάθεσή τους περισσότερες επιλογές αναφορικά με τον εσωτερικό διάκοσμο για τις επενδύσεις των καθισμάτων αλλά και των υπόλοιπων επιφανειών της καμπίνας.

Διαθέσιμη από την παρουσίαση κιόλας είναι και η έκδοση Black Badge, όπου ο μαύρο χρώμα κυριαρχεί στις λεπτομέρειες εκτός και εντός της Cullinan.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.