Ελληνική ονομασία για το ακριβότερο, νέο αυτοκίνητο στον πλανήτη!

Ελληνικό όνομα για το ακριβότερο (καινούργιο) αυτοκίνητο αυτή την στιγμή στον πλανήτη που κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Rolls-Royce Arcadia Droptail 2024

Στη μυθική Αρκαδία της αρχαιότητας και της Αναγέννησης, με τα παραδεισένια τοπία και τα καταπράσινα λιβάδια, “κοίταξε” η Rolls-Royce για να βρει έμπνευση για το όνομα της τελευταίας ομώνυμης δημιουργίας της, την οποία και θεωρεί ως την απόλυτη έκφραση της ηρεμίας και γαλήνης.

Διαβάστε επίσης: Χρονιά ρεκόρ το 2023 για τη Rolls-Royce

Η Arcadia Droptail είναι το τρίτο μοναδικό, κατά παραγγελία μοντέλο της σειράς με τον άνθρωπο που ζήτησε τη δημιουργία της να εμπνέει τους σχεδιαστές της Rolls-Royce με αγαπημένες του αναφορές από την παγκόσμια αρχιτεκτονική -από την Ασία αλλά και την Ευρώπη- και τα κλασικά αυτοκίνητα.


Ο δύσκολος στην επεξεργασία παλίσανδρος με το καφέ-κόκκινο χρώμα του ήταν το ξύλο που επιλέχθηκε για να πρωταγωνιστήσει στο άκρως εντυπωσιακό σαλόνι της Arcadia Droptail αλλά και στο μοναδικό πίσω μέρος της, το οποίο της δίνει το δεύτερο συνθετικό του ονόματός της.

Διαβάστε επίσης: Έτσι δοκιμάζει το BMW Group τα φώτα του

Το σαλόνι με την εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια έρχεται σε αρμονική αντίθεση με το φαινομενικά ολόλευκο αμάξωμα -στην πραγματικότητα είναι δύο χρωματικών τόνων-, για ένα τελικό αποτέλεσμα που διεκδικεί τον άτυπο τίτλο της κομψότερης Rolls-Royce των τελευταίων ετών, με έμφαση στο αφαιρετικό κομμάτι του σχεδιασμού και τη διακριτική πολυτέλεια.

Για την επεξεργασία και τοποθέτηση των ξύλινων επιφανειών στο εσωτερικό αλλά και το πίσω μέρος της Arcadia Droptail χρειάστηκαν συνολικά 8.000 ώρες και 233 κομμάτια παλίσανδρου.

Παράλληλα, τα ξύλινα τμήματα στην ουρά της ανοιχτής Rolls-Royce φέρουν επιστρώσεις παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται στα γιοτ ώστε να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά τους με το πέρασμα του χρόνου, σε όποιο σημείο του κόσμου και αν κινείται αυτό το μοντέλο της βρετανικής εταιρείας.

Μέχρι και νέο πρωτόκολλο δοκιμών επινοήσαν οι άνθρωποι της Rolls-Royce για να δοκιμάσουν στην πράξη την αντοχή των ξύλινων επιφανειών, με τις δοκιμές να διαρκούν συνολικά 1.000 ώρες και να περιλαμβάνουν 18 διαφορετικά κομμάτια επεξεργασμένου ξύλου.

Μοναδικής απόχρωσης είναι και τα δέρματα που ντύνουν την πολυτελή καμπίνα της Arcadia Droptail, με τις δύο αποχρώσεις να δεσμεύονται για αποκλειστική χρήση σε μελλοντικές παραγγελίες του ίδιου πελάτη, ενώ στα highlights συγκαταλέγεται και το ρολόι στο ταμπλό του ανοιχτού βρετανικού μοντέλου.

Το ρολόι κατασκευάστηκε από την ίδια την Rolls-Royce με τα υψηλότερα στάνταρ της ωρολογοποιίας. Για την εξέλιξή του χρειάστηκαν δύο χρόνια -τέσσερα χρόνια πήρε η δημιουργία ολόκληρου του αυτοκινήτου-, ενώ πέντε μήνες πήρε η συναρμολόγησή του.

Η Arcadia Droptail παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, σε ειδική ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη και η αξία της εκτιμάται κοντά στα 30 εκατ. ευρώ…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.