Έτσι δοκιμάζει το BMW Group τα φώτα του

Το Light Channel Next είναι η νέα εγκατάσταση δοκιμών φωτιστικών σωμάτων του BMW Group και παράλληλα το μεγαλύτερο σε μήκος "εργαλείο" δοκιμών εξέλιξης του ομίλου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το BMW Group έχει πλέον στη διάθεσή του το Light Channel Next, τη νέα εγκατάσταση για τη δοκιμή προβολέων και συστημάτων εξωτερικού φωτισμού των νέων μοντέλων του. Το Light Channel Next κατασκευάστηκε σε μια πρώην αποθήκη εξαρτημάτων στο Unterschleissheim κοντά στο Μόναχο και είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις του είδους στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης – BMW: Κλίβανοι με ρεύμα αντί φυσικού αερίου για παραγωγή εξαρτημάτων

Η νέα εγκατάσταση επιτρέπει στους σχεδιαστές και τους υπεύθυνους εξέλιξης να αναλύουν και να βελτιστοποιούν όλα τα εξαρτήματα των φώτων του οχήματος μέσω ακριβούς προσομοίωσης διαφορετικών σεναρίων σε πραγματικά μοντέλα. Εκτός από τα διαφορετικά υπόβαθρα, εκεί μπορούν επίσης να αναπαραχθούν ρεαλιστικά οι συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας.


Στη νέα εγκατάσταση, οι υπεύθυνοι εξέλιξης ασχολούνται κυρίως με την ενσωμάτωση εξαιρετικά προσαρμοζόμενων προβολέων, οι οποίοι εγγυώνται αξιόπιστο φωτισμό του δρόμου και του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και μία ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης.

Διαβάστε επίσης: Η BMW αναβαθμίζει τη γκάμα τω μοντέλων της

Πέρα από σημαντικός παράγοντας οδικής ασφάλειας, τα φώτα είναι επίσης ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικό στοιχείο για τα αυτοκίνητα του BMW Group. Τα φώτα ημέρας, με την σχεδιαστική υπογραφή τους, εντάσσονται στον εξοπλισμό φωτισμού των σημερινών μοντέλων, όπως τα φωτιζόμενα νεφρά BMW “Iconic Glow”, τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα του MINI με το μοτίβο της αγγλικής σημαίας (Union Jack) ή το δυναμικό φωτιστικό “χαλί” που προσθέτει ένα αντίστοιχο εφέ στην περιοχή εισόδου στο αυτοκίνητο. Τα σχέδια φώτων και τα μεμονωμένα εφέ φωτισμού προσδίδουν σε κάθε μοντέλο μια χαρακτηριστική εμφάνιση.

“Για το BMW Group, ο φωτισμός αποκτά συνεχώς μεγαλύτερη σημασία. Με το νέο Light Channel Next, προσβλέπουμε σε ένα μέλλον που θα φέρει καινοτόμες ιδέες στο όχημα και στην αγορά, οι οποίες θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες και θα ενισχύσουν την οδική ασφάλεια”, σχολιάζει ο ειδικός σε θέματα φωτισμού Christian Jebas.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη νέων συστημάτων φωτισμού, οι προσομοιώσεις με τη βοήθεια υπολογιστή παρέχουν μια σταθερή βάση. Ωστόσο, παρά την τεράστια πρόοδο στους τομείς της εικονικής και μικτής πραγματικότητας, η απευθείας αξιολόγηση ενός συστήματος φωτισμού στο πραγματικό όχημα παραμένει απαραίτητη για τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές του BMW Group και αυτό τούς το προσφέρει η νέα εγκατάσταση.

Με μήκος 132 μέτρα, το Light Channel Next είναι το μεγαλύτερο σε μήκος εργαλείο δοκιμών εξέλιξης του BMW Group. Η επιφάνεια στην οποία πραγματοποιούνται οι δοκιμές έχει πλάτος περίπου 22 μέτρα. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι εξέλιξης και οι σχεδιαστές έχουν στη διάθεσή τους μια συνολική επιφάνεια σχεδόν 3.000 τετραγωνικών μέτρων. Η εγκατάσταση, που χρειάστηκε τρία χρόνια για να ολοκληρωθει, περιλαμβάνει επίσης ένα εργαστήριο για την προετοιμασία των πρωτοτύπων για τις δοκιμές.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της νέας εγκατάστασης είναι οι εδαφικές συνθήκες. Τέσσερις διαφορετικές επιφάνειες είναι διαθέσιμες για την ανάλυση των νέων τεχνολογιών και των σχεδίων φωτισμού. Στο κέντρο υπάρχει άσφαλτος που έχει υποστεί ειδική διαδικασία λείανσης της επιφάνειας για την τεχνητή γήρανσή της. Τα χαρακτηριστικά αντανάκλασης αντιστοιχούν σε εκείνα ενός δρόμου, καθιστώντας δυνατή την αξιολόγηση του χρώματος και της ομοιογένειας των στατικών ή μεταβλητών κατανομών των φώτων μεσαίας σκάλας.

Επιπλέον, ένα μονοπάτι ή ακόμη και μια συνηθισμένη επίστρωση στο δάπεδο ενός υπόγειου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάλυση των χαρακτηριστικών του φωτισμού εισόδου μιας BMW. Οι υπεύθυνοι εξέλιξης έχουν πρόσβαση ακόμη και σε ένα γυαλισμένο δάπεδο παρκέ, όπως αυτό που χρησιμοποιείται για παρουσιάσεις οχημάτων σε εμπορικές εκθέσεις.

Προκειμένου να αποφευχθούν ανεπιθύμητες αντανακλάσεις από τους τοίχους ή την οροφή, όλη η εγκατάσταση είναι βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα που απορροφά το φως. Στην περιοχή των τοίχων τοποθετούνται επίσης παγίδες φωτός, έτσι ώστε ο χώρος με εξαίρεση το δάπεδο να απορροφά όλο το φως. Άλλες επιφάνειες είναι σκόπιμα σχεδιασμένες έτσι ώστε να παρέχουν σαφή και ορατή αντανάκλαση του προσπίπτοντος φωτός.

Η νέα εγκατάσταση διαθέτει έτσι έναν τοίχο δοκιμών πλάτους 18 μέτρων και ύψους τριών μέτρων με χαρακτηριστικά ακτινοβολίας Lambertian. Αυτή μπορεί να χαμηλώσει εάν χρειαστεί και χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της χρωματικής εκτροπής στο όριο φωτός/σκότους της κατανομής των προβολέων χαμηλής δέσμης ή για την ακριβή ρύθμιση της κλίσης των προβολέων. Ο εξοπλισμός της εγκατάστασης περιλαμβάνει επίσης μια επιφάνεια τύπου παρασολέιγ μεγέθους περίπου 80 τετραγωνικών μέτρων για τον προσδιορισμό οποιουδήποτε ανεπιθύμητου παρασιτικού φωτός.

Για την αξιολόγηση των φώτων που είναι ενεργά κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του αυτοκινήτου (για παράδειγμα των φλας ή των φώτων ημέρας), ένας τοίχος πλάτους δέκα μέτρων και ύψους πέντε μέτρων παρέχει ένα μεγάλο, φωτεινό φόντο. Αυτό μπορεί να μεταβάλλεται όχι μόνο ως προς τη φωτεινότητα, αλλά και ως προς τη θερμοκρασία χρώματος. Με αυτόν τον τρόπο, οι συνθήκες φωτισμού το μεσημέρι μπορούν να προσομοιωθούν εξίσου καλά με εκείνες των βραδινών ωρών.

Για να εξασφαλιστεί η επαναληψιμότητα όσον αφορά την τοποθέτηση των οχημάτων που δοκιμάζονται, τα μοντέλα ευθυγραμμίζονται πλήρως αυτόματα κατά τον διαμήκη άξονα με τη βοήθεια μιας βάσης κεντραρίσματος. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την ακρίβεια, αλλά και εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο που διαφορετικά θα χανόταν σε περίπλοκους ελιγμούς. Το Light Channel Next, ως βασικό εργαλείο για την ανάπτυξη νέων εφαρμογών φωτισμού του ομίλου της BMW, θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.