Κυριαρχία Ford με το ηλεκτρικό F-150 Lightning στο φετινό Pikes Peak

H Ford διακρίθηκε στο φετινό Pikes Peak International Hill Climb, με το ηλεκτρικό F-150 Lightning SuperTruck και τον Romain Dumas να τερματίζουν πρώτη γενικής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford F-150 Pikes Peak 2024

Ο νέος “Βασιλιάς του Βουνού” είναι ο Romain Dumas με το Ford F-150 Lightning SuperTruck της Ford Perfomance, το οποίο ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και έκανε τον ταχύτερο χρόνο στο 102η ανάβαση Pikes Peak International Hill Climb, με το χρονόμετρο να σταματά στο 8:53.553.

Διαβάστε επίσης: Έρχονται και άλλα νέα Ford μετά το Explorer. Πότε θα παρουσιαστούν

Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε λίγες μόλις μέρες μετά το νέο ρεκόρ του F-150 Ligthning SuperTruck στις κατατακτήριες δοκιμές του φετινού Pikes Peak International Hill Climb στην κατηγορία Open με χρόνο 3:32.831 – επίδοση καλύτερη κατά περισσότερο από 7 δευτερόλεπτα σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει το 2023 με χρόνο 3:39.939 το ηλεκτρικό SuperVan 4.2 της Ford Performance.


“Η εξέλιξη των ηλεκτρικών οχημάτων της Ford που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις είναι μια σημαντική απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης που έχουν καταβάλει οι ομάδες μας” είπε ο Mark Rushbrook, παγκόσμιος διευθυντής Ford Performance Motorsports.

Διαβάστε επίσης: Το ήπια υβριδικό B-SUV με 125 ίππους – Επιτόκιο 0,99% και 8ετής εγγύηση

Ο Romain Dumas, ο οποίος οδήγησε το F-150 Lightning SuperTruck στην κορυφή του φετινού αμερικανικού αγώνα, ξεπέρασε ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της ανάβασης. Εξαιτίας αυτού, χάθηκαν περίπου 26 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, η άμεση αντίδραση του Dumas συνέβαλε αποφασιστικά ώστε να ελαχιστοποιηθεί η χρονική απώλεια και να επιλυθεί γρήγορα το πρόβλημα, με τον Γάλλο οδηγό να επανέρχεται στον αγώνα και να τερματίζει στην πρώτη θέση πίσω από το τιμόνι του F-150 Lightning SuperTruck των 1.600 ίππων.

“Είναι τιμή για εμένα που πέτυχα αυτή τη νίκη με την Ford Performance στο φετινό Pikes Peak International Hill Climb” δήλωσε ο Dumas και πρόσθεσε: ” Τα πάντα στον αγώνα αυτόν είναι μια πρόκληση, καθώς δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Υπάρχει μόνο μία προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε μια πρόκληση από νωρίς, όμως αυτή με έκανε ακόμα πιο αποφασιστικό ώστε να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο στο υπόλοιπο της διαδρομής”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.