Αποτυχημένη η προσπάθεια του Άγγλου – Tο ρεκόρ Guinness μένει στον Σπύρο Χρυσικόπουλο

Ο Άγγλος δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ Guinness του Σπύρου Χρυσικόπουλου! Η απόπειρα σταμάτησε την 4η ημέρα, έχοντας διανύσει 137,6 χλμ. στην πισίνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Σπύρος Χρυσικόπουλος

Ο Βρετανός αθλητής και συγγραφέας βιβλίων στο κομμάτι του Fitness, Ross Edgley, με αρκετά εγχειρήματα μεγάλων αποστάσεων στο ενεργητικό του, εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος πως θα ‘‘σπάσει” το ρεκόρ Γκίνες του Σπύρου Χρυσικόπουλου, αλλά τελικά συνειδητοποίησε πως ο Σπύρος είχε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη!

Δείτε επίσης: Ο ρέκορντμαν Σπύρος Χρυσικόπουλος σε μια… ανατρεπτική συνέντευξη (+video)

Να θυμίσουμε πως ο Σπύρος Χρυσικόπουλος το 2021 κολύμπησε για μια εβδομάδα στην εσωτερική πισίνα 50 μέτρων του Ο.Α.Κ.Α. καλύπτοντας συνολικά 358,2χλμ., σπάζοντας το όριο των 250χλμ. που του είχε θέσει ο θεσμός Guinness World Records, πριν καν ολοκληρωθεί η πέμπτη ημέρα!


Ο Βρετανός αθλητής, έβαλε στόχο να κολυμπήσει 360χλμ. και ξεκίνησε την προσπάθεια την Κυριακή 19 Μαΐου στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Κι ενώ είχε μπροστά του μια πολύ δύσκολη πρόκληση, το μυαλό του ήταν περισσότερο στο να δείχνει στους ακόλουθούς του στα social media, τις θερμίδες και τα φαγητά που θα καταναλώνει, χάριν εντυπωσιασμού.

Σταμάτησε την 4η ημέρα έχοντας διανύσει συνολικά 137,6χλμ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο υψηλά είχε βάλει τον πήχη ο Σπύρος, τον οποίο αποκάλεσε θρύλο και Έλληνα θεό. Ο Ross έβαλε στόχο να κάνει καθημερινά 51χλμ. κι ενώ την πρώτη ημέρα κολύμπησε 50χλμ. από την δεύτερη κιόλας ημέρα έπεσε στα 33χλμ. Οι πόνοι σε όλο το σώμα δυσχέραιναν περισσότερο την προσπάθεια την οποία αποφάσισε να σταματήσει επίσημα την τέταρτη ημέρα και έχοντας διανύσει συνολικά 137,6χλμ.

Από τη μεριά του ο Σπύρος ανυπομονεί να βρεθεί κάποιος που θα ‘‘σπάσει” το ρεκόρ του, ώστε να μπει στη διαδικασία να προσπαθήσει ξανά και να εκτοξεύσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.