Ράλι Ακρόπολις: Μέχρι πότε “κλείδωσε” η συμμετοχή στο WRC

To Ράλι Ακρόπολις ήρθε για να μείνει στο WRC και τα πρόσφατα νέα το επιβεβαιώνουν! Δείτε την ευχάριστη είδηση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι το 2025 θα δούμε το Ράλι Ακρόπολις Ιούνιο αντί για Σεπτέμβριο (δείτε εδώ πιο αναλυτικά). Υπάρχει όμως και ακόμα μία σημαντική πληροφορία για τον εθνικό μας αγώνας. Το Ράλι Ακρόπολις εξασφάλισε την παρουσία του στο WRC το 2026-2027.

Δείτε επίσης: Άμεσα διαθέσιμες οι ανανεωμένες Mercedes-Benz EQA και EQB

Το 2021 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ράλι Ακρόπολις. Ο αγώνας πήρε μία θέση στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, έχοντας για πρώτη φορά την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας μέσω του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπως και την ισχυρή υποστήριξη από τον ιδιωτικό τομέα. Στα χρόνια που ακολούθησαν ο ελληνικός αγώνας του WRC πέτυχε πολλά, με σημαντικότερο ότι επαναπροσδιόρισε την αξία του στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.


Ράλι Ακρόπολις

 

Μέσα στο Καλεντάρι και το 2026-2027
Πλέον έρχεται για ακόμα μία φορά η αναγνώριση όσων έχουν επιτευχθεί, με την υπογραφή συμβολαίου μεταξύ της Motorsport Greece και του WRC Promoter, για την ένταξη του Ράλι Ακρόπολις στο ημερολόγιο του Πρωταθλήματος το 2026 και το 2027.

Με σχεδόν δύο μήνες να απομένουν για το φετινό Ράλι Ακρόπολις (5-8 Σεπτεμβρίου), έχουν ήδη μπει οι βάσεις που εξασφαλίζουν το μέλλον του. Στο τραπέζι των συνομιλιών μεταξύ της Motorsport Greece και του WRC Promoter τέθηκε και το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Επιθυμία των Ελλήνων διοργανωτών ήταν η επιστροφή του αγώνα στην παραδοσιακή του ημερομηνία, στις αρχές του καλοκαιριού, κάτι που συμφωνήθηκε, με το Ράλι Ακρόπολις του 2025 να προγραμματίζεται πλέον για τα τέλη του επόμενου Ιουνίου!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.