Ράλι Ακρόπολις: Τέλος ο Σεπτέμβριος από το 2025 – Σε ποιον μήνα μεταφέρεται

Μία σημαντική αλλαγή έρχεται στο εθνικό μας αγώνα από την επόμενη χρονιά! Δείτε ποιον μήνα θα πραγματοποιηθεί το Ράλι Ακρόπολις 2025...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις 2025

Την ώρα που απομένουν σχεδόν δύο μήνες για το φετινό Ράλι Ακρόπολις (5-8 Σεπτεμβρίου), έχουν ήδη μπει οι βάσεις που εξασφαλίζουν το μέλλον του. Μάλιστα, γνωστοποιήθηκε μία μεγάλη αλλαγή που θα ισχύει από το επόμενο έτος. Είναι πλέον επίσημο ότι το Ράλι Ακρόπολις 2025 θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Δείτε επίσης: Τα σημεία-κλειδιά του ισχυρότερου Hyundai στην ιστορία

Επιστρέφει στην παραδοσιακή του ημερομηνία!
Στο τραπέζι των συνομιλιών μεταξύ της Motorsport Greece και του WRC Promoter τέθηκε το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Επιθυμία των Ελλήνων διοργανωτών ήταν η επιστροφή του αγώνα στην παραδοσιακή του ημερομηνία, στις αρχές του καλοκαιριού, κάτι που συμφωνήθηκε, με το Ράλι Ακρόπολις του 2025 να προγραμματίζεται πλέον για τα τέλη του επόμενου Ιουνίου!


Ράλι Ακρόπολις

“Όλοι μαζί προχωράμε προς το καλύτερο του θεσμού. Κατά την τετραετία που προηγήθηκε, το Ράλι Ακρόπολις εδραιώθηκε εκ νέου στον φυσικό του χώρο. Στον σημαντικότερο θεσμό αγώνων Ράλι στον κόσμο. Το πέτυχε μέσω σωστά προετοιμασμένης προσέγγισης και συλλογικής προσπάθειας που συνεχίζεται σήμερα αλλά και επεκτείνεται για τα επόμενα χρόνια, καθιστώντας τον αγώνα ένα ασφαλές πεδίο δημιουργικότητας”, ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.