Η BMW αναβαθμίζει τη γκάμα των μοντέλων της

Νέες εκδόσεις μοντέλων, επιπλέον 6κύλινδροι κινητήρες για X5 και X6, αναβάθμιση του iDrive είναι, μεταξύ άλλων, οι αλλαγές που ετοιμάζει η BMW για τη γκάμα της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αναβάθμιση μοντέλων BMW καλοκαίρι 2023

Με στόχο να αυξήσει περαιτέρω την απήχηση και την ποικιλομορφία της γκάμας της από το καλοκαίρι του 2023 η BMW προχωρά σε μια σειρά από αλλαγές και αναβαθμίσεις σε διάφορα μοντέλα της εισάγοντας παράλληλα σε κάποια από αυτά και νέες λειτουργίες.

Στην κορυφή της γκάμας μοντέλων, η άφιξη μιας τρίτης έκδοσης της αμιγώς ηλεκτρικής BMW i7 διευρύνει την προσφορά της μάρκας στην πολυτελή κατηγορία. Παράλληλα, οι λειτουργίες Multi-Contract Plug & Charge και Max Range θα είναι πλέον διαθέσιμες για όλες τις εκδόσεις των BMW i7 και BMW iX, αναβαθμίζοντας το επίπεδο άνεσης στην ηλεκτρική μετακίνηση.

Διαβάστε επίσης: Concept Touring Coupe; Πώς σας φαίνεται το νέο shooting brake της BMW;

Επιπλέον, από τον Αύγουστο του 2023, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής ενός δεύτερου, εξαιρετικά ισχυρού εξακύλινδρου εν σειρά κινητήρα diesel για τις νέες BMW X5 και BMW X6.

Στον τομέα της ψηφιοποίησης, αξιοσημείωτη είναι η εισαγωγή του αναβαθμισμένου BMW iDrive με QuickSelect και το BMW Operating System 8.5 σε πολλά από τα τρέχοντα μοντέλα. Οι δυνατότητες του BMW Intelligent Personal Assistant βελτιώνονται εκ νέου για τα εν λόγω μοντέλα από φέτος το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Η BMW αποκαλύπτει τη νέα R 18 Roctane

Παράλληλα, τα νέα εξωτερικά χρώματα και οι παραλλαγές επενδύσεων για αρκετά από αυτά διευρύνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης, ενώ, το M Sport package Pro θα προστεθεί στη γκάμα προαιρετικών επιλογών για τις BMW X1 και BMW iX1. Πάμε να τα δούμε όλα πιο αναλυτικά.

Η BMW i7 eDrive 50 είναι η νέα έκδοση που έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του αμιγώς ηλεκτρικού πολυτελούς σεντάν των Βαυαρών. Διαθέτει την τελευταία τεχνολογία eDrive με την ισχύ του συστήματος να φτάνει στους 455 ίππους και τα 650 Nm ροπής.

Η νέα i7 eDrive50 επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα και η τελική της φτάνει στα 205 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία της μπορεί να φτάσει έως και και τα 611 χλμ. κατά το πρότυπο WLTP.

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα διατεθούν νέες λειτουργίες για όλες τις εκδόσεις BMW i7 και BMW iX. Η λειτουργία “Multi-Contract Plug & Charge” έρχεται και επιτρέπει την αυτόματη πιστοποίηση ταυτότητας του οχήματος στα δημόσια σημεία φόρτισης και έτσι καταργείται η ανάγκη για ύπαρξη κάρτας φόρτισης ή σχετικής εφαρμογής.

Καθώς η ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας που τροφοδοτείται στη μπαταρία υψηλής τάσης τιμολογείται επίσης αυτόματα, το Plug & Charge καθιστά την επαναφόρτιση απλούστερη ακόμα και από τον ανεφοδιασμό συμβατικών οχημάτων.

Το BMW Group είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο που ενσωματώνει τη λειτουργία πολλαπλών συμβάσεων σε αυτό το νέο χαρακτηριστικό. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα ατομικά συμβόλαια ηλεκτρικής ενέργειας για το όχημά τους από πολλούς προμηθευτές σε ψηφιακή μορφή και να χρησιμοποιούν τα σημεία φόρτισης αυτών των φορέων με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία.

Η νέα λειτουργία Multi-Contract Plug & Charge μπορεί να γίνει διαθέσιμη μέσω Remote Software Upgrade για όλα τα μοντέλα BMW i7 που κατασκευάζονται από τον Ιούλιο του 2022 και όλα τα μοντέλα BMW iX που κατασκευάζονται από τον Μάρτιο του 2023.

Η λειτουργία Max Range για τις BMW i7 και BMW iX θα παρέχει στους οδηγούς μεγαλύτερη ευελιξία κατά την αναζήτηση δημόσιου σταθμού φόρτισης. Λειτουργεί στην επιλογή “My Mode Efficient” και μπορεί να αυξήσει την αυτονομία έως και 25%, περιορίζοντας την ισχύ, την μέγιστη ταχύτητα κίνησης στα 90 χλμ./ώρα, αλλά και τις λειτουργίες άνεσης.

Η νέα λειτουργία θα καταστεί διαθέσιμη μέσω του Remote Software Upgrade για όλα τα μοντέλα BMW i7 με παραγωγή από τον Ιούλιο του 2022 και για όλα τα μοντέλα BMW iX που κατασκευάζονται από τον Μάρτιο του 2023.

Η μπαταρία υψηλής τάσης της BMW iX φορτίζεται τώρα πιο αποδοτικά χάρη στο ίδιο αναβαθμισμένο λογισμικό φόρτισης που χρησιμοποιείται ήδη στην i7. Το νέο λογισμικό φόρτισης μπορεί επίσης να εισαχθεί σε όλα τα μοντέλα BMW iX που κατασκευάζονται από τον Μάρτιο του 2023 και μετά μέσω της απομακρυσμένης αναβάθμισης λογισμικού.

Επιπλέον, κατά την αναζήτηση σημείων φόρτισης στο σύστημα πλοήγησης, για παράδειγμα, οι καταχωρήσεις για διάφορους σταθμούς εντός ενός ενιαίου πάρκου φόρτισης θα συνδυάζονται πλέον. Στο μέλλον, το ιστορικό φόρτισης θα εμφανίζει επίσης το συνολικό κόστος για έναν μήνα και θα επιτρέπει το φιλτράρισμα των λειτουργιών φόρτισης ανάλογα με την τοποθεσία.

Το σύστημα πλοήγησης BMW Maps θα προσφέρει επίσης βελτιωμένες λειτουργίες για τον υπολογισμό μιας διαδρομής βελτιστοποιημένης φόρτισης στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα BMW i7, BMW iX, BMW i4 και BMW iX1. Το προτιμώμενο από τον οδηγό ελάχιστο επίπεδο φόρτισης όταν το αυτοκίνητο φτάνει στη μέση του ταξιδιού καθώς και στον τελικό προορισμό, μπορεί να ρυθμιστεί σε βήματα χωρισμένα σε πολλαπλάσια του 5% και να ενσωματωθεί στον προγραμματισμό της διαδρομής.

Στο μέλλον, το σύστημα θα είναι επίσης σε θέση να δίνει προτεραιότητα σε σταθμούς φόρτισης που λειτουργούν από επιλεγμένους παρόχους και να αποκλείει άλλους από τον προγραμματισμό της διαδρομής κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Επιπλέον, ο χρήστης θα λαμβάνει ακόμη πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους επιλεγμένους σταθμούς φόρτισης, όπως η διαθεσιμότητα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οι υποστηριζόμενοι τύποι συνδέσεων και οι επιλογές πληρωμής, καθώς και η παρουσία εγκαταστάσεων υγιεινής, καταστημάτων εστίασης ή παιδότοπων στην περιοχή τους.

Νέος 6κύλινδρος diesel για X5 και X6
Για τις X5 και X6 η BMW θα προσθέσει στη γκάμα τους έναν νέο turbo diesel κινητήρα τριών λίτρων που συνδυάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα 48 V και αποδίδει 352 ίππους και 720 Nm ροπής. Στην X5 xDrive40d η μέση κατανάλωση θα φτάνει στα 7,3-8,4 λτ./100 χλμ. και στην X6 xDrive40d στα 7,3-8,2 λτ./100 χλμ. με το μοτέρ να συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο Steptronic οχτώ σχέσεων. Και στις δύο περιπτώσεις η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 5,5 δευτερόλεπτα.

BMW iDrive με QuickSelect για περισσότερα μοντέλα BMW
Το αναβαθμισμένο BMW iDrive με QuickSelect θα διατίθεται με το λειτουργικό των Βαυαρών 8.5 σε πρόσθετα μοντέλα. Η τελευταία γενιά του BMW iDrive φέρνει μια νέας σχεδίασης αρχική οθόνη και τη λειτουργία QuickSelect κάνοντας την επιλογή και τον χειρισμό πολυάριθμων λειτουργιών και ψηφιακών υπηρεσιών ακόμα πιο διαισθητικές και άνετες διαδικασίες. Επίσης υιοθετεί βελτιωμένη δομή μενού που είναι εμπνευσμένη από τις καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και μια σειρά από νέες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές.

Το BMW iDrive με QuickSelect συνεργάζεται επίσης με την κυρτή οθόνη BMW Curved Display και το BMW Intelligent Personal Assistant, εστιάζοντας αποκλειστικά στον χειρισμό μέσω της οθόνης αφής και φωνητικών εντολών σε φυσική γλώσσα.

BMW Intelligent Personal Assistant με πρόσθετες δεξιότητες
Σε όλα τα μοντέλα BMW που διαθέτουν BMW Operating System 8.5 ή μπορούν να αναβαθμιστούν με το σύστημα, το BMW Intelligent Personal Assistant θα αποκτήσει πρόσθετες δεξιότητες από φέτος το καλοκαίρι. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος και την κατάσταση οδήγησης, ο ψηφιακός βοηθός θα μπορεί να προτείνει την απενεργοποίηση της λειτουργίας περιορισμού ταχύτητας, την αλλαγή σε Sport mode ή την ενεργοποίηση των Assisted Driving Modes.

Οι προφορικές οδηγίες με χρήση φυσικής ομιλίας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη ρύθμιση της θέσης του καθίσματος. Στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα με τις αντίστοιχες προδιαγραφές, μπορεί να ενεργοποιηθεί η λειτουργία Max Range και το BMW IconicSounds Electric να ελέγχεται με μία μόνο προφορική εντολή.

Επιπλέον, ο ψηφιακός βοηθός θα μπορεί να εξηγεί προκαταβολικά στον οδηγό νέες λειτουργίες, όπως η αποθήκευση αγαπημένων ραδιοφωνικών σταθμών και η χρήση προφορικών εντολών για τη ρύθμιση του κλιματισμού ή της φωτεινότητας της οθόνης BMW Curved Display. Το γραφικό που απεικονίζει τον ψηφιακό σύντροφο κατά τη διάρκεια συζητήσεων με τους επιβάτες του αυτοκινήτου αποκτά τώρα δέκα επιπλέον σύμβολα.

Το πακέτο M Sport Pro διαθέσιμο και για τις νέες BMW X1 και iX1
Από τον Ιούλιο του 2023, η γκάμα του προαιρετικού εξοπλισμού που διατίθεται για τις νέες X1 και iX1 θα περιλαμβάνει το πακέτο M Sport Pro, ως προέκταση του πακέτου M Sport. Η νέα επιλογή περιλαμβάνει εκτεταμένη επένδυση M High-gloss Shadowline, την πίσω αεροτομή M, το σύστημα πέδησης M Sport με κόκκινες ή – αν ο πελάτης επιθυμεί – σκούρες μπλε δαγκάνες, καθώς και ζώνες ασφαλείας M. Οι προαιρετικοί προσαρμοζόμενοι προβολείς LED συνοδεύονται από φωτιστικά σώματα M Shadowline.

Επίσης, οι X1, iX1 και Σειρά 2 Active Tourer θα είναι διαθέσιμες με καθίσματα με διάτρητη επένδυση Veganza, ενός νέου vegan υλικού με ιδιότητες που μοιάζουν με εκείνες του γνήσιου δέρματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.