Ανανέωση για το Seat Leon με νέο κινητήρα στη βασική έκδοση

Με νέους κινητήρες και αναβαθμισμένο εσωτερικό έρχεται πλέον το Seat Leon. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Seat Leon

Στην αναβάθμιση του Seat Leon προχώρησε η εταιρεία του ομίλου VW προσθέτοντας νέους κινητήρες στη γκάμα του μικρομεσαίου οικογενειακού. Ταυτόχρονα, απέκτησε μία νέα γενιά Plug-In υβριδικού συστήματος με βελτιωμένη ηλεκτρική αυτονομία. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Ξεκινάμε από τους κινητήρες, οι οποίοι δημιουργούν μία υπερπλήρη γκάμα που θα καλύψει κάθε ανάγκη. Νέα προσθήκη αποτελεί η βασική έκδοση που φέρει τον 1.5 TSI απόδοσης 115 ίππων και 220 Nm ροπής. Συγκριτικά με τον απερχόμενο 1.0 TSI των 110 ίππων προσφέρει βελτιωμένη κατανάλωση η οποία διαμορφώνεται στα 5,3-5,8 λτ./100 χλμ. βάσει του WLTP.

Γενικότερα, η γκάμα αποτελείται από κινητήρες τεσσάρων διαφορετικών τεχνολογιών: TSI (βενζίνη), eTSI (ήπιο υβριδικό), TDI (ντίζελ) και κινητήρες eHybrid (plug-in hybrid). Συνολικά, υπάρχουν επτά διαφορετικές επιλογές κινητήρων, από 115 έως 204 ίππους. Όσο για την πιο ισχυρή, Plug-In υβριδική έκδοση, τώρα “συνεργάζεται” με μπαταρία 19,7 kWh που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας πάνω από τα 100 χλμ.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.