Ανάρπαστη η ηλεκτρική Porsche Taycan στην Ευρώπη

Δεν πρόλαβε η Porsche να παρουσιάσει το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της και οι παραγγελίες για την Taycan έχουν ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Βρείτε μας στο
Porsche Taycan παραγγελίες

Η νέα αμιγώς ηλεκτρική Taycan κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της στον δύσκολο στίβο των πωλήσεων. Σύμφωνα με αναφορά του Reuters η γερμανική εταιρία έχει ήδη λάβει προκαταβολές από 30.000 ενδιαφερόμενους πελάτες βάζοντας δυνατά τα θεμέλια για την μετέπειτα εμπορική της πορεία.

Οι 30.000 πελάτες για την Taycan έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για το γερμανικό ηλεκτρικό σεντάν καταβάλλοντας και την προκαταβολή ύψους 2.500 ευρώ που απαιτείται για να κλείσουν ένα μοντέλο στο όνομα τους.

Παράλληλα περίπου 10.000 από αυτούς έχουν προχωρήσει και στο επόμενο βήμα ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παραγγελία, με τρόπο που δεν γίνεται γνωστός στο σχετικό δημοσίευμα.

Η είδηση για την μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζει το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στις ευρωπαϊκές αγορές έρχεται σαν δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου της Porsche, Oliver Blume σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Ο Blume ανάφερε επίσης ότι οι 30.000 παραγγελίες που έχουν δεχτεί ήδη για την Taycan έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες της εταιρίας για τη νέα τους δημιουργία. Οι Γερμανοί υπολόγιζαν να πουλήσουν περίπου 20.000 αυτοκίνητα το 2020.

Διαβάστε όλα αυτά που θέλετε να γνωρίζετε για την αμιγώς ηλεκτρική Taycan, δείτε φωτογραφίες του νέου μοντέλου της Porsche αλλά και βίντεο σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr