Αναβάθμιση και μεγαλύτερη αυτονομία για τα Peugeot e208 και e2008

Η Peugeot προχωρά στην αναβάθμιση των αμιγώς ηλεκτρικών e208 και e2008 με τα δύο μοντέλα της μικρής κατηγορίας να παρουσιάζουν σημαντικά αυξημένη αυτονομία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot e208 και e2008

Με μικρές στοχευμένες αλλαγές η Peugeot κατάφερε να αυξήσει την αυτονομία των δύο ηλεκτρικών μοντέλων της που βασίζονται στην πλατφόρμα eCMP (Common Modular Platform), και εφοδιάζονται με μπαταρία 50 kWh και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 136 ίππων και 260 Nm ροπής.

Διαβάστε επίσης – Peugeot: Με πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα στα ηλεκτρικά

Πρώτα απ’ όλα, τα ελαστικά έχουν αναβαθμιστεί σε «Α» κλάσης, προσφέροντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα, χάρη στη χαμηλότερη αντίσταση κύλισης. Αυτό αφορά στους τροχούς 16 ιντσών του Peugeot e208 και 17 ιντσών του e2008.

Επιπλέον, υπάρχει μια μηχανική εξέλιξη με μια νέα σχέση μετάδοσης, η οποία βελτιστοποιεί την αυτονομία σε διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο.

Τέλος, μία νέα αντλία θερμότητας με αισθητήρα υγρασίας εγκαταστάθηκε στην κορυφή του παρμπρίζ και τελειοποιεί την αποδοτικότητα σε θέρμανση και ψύξη. Οι πληροφορίες που μεταδίδονται από αυτόν τον αισθητήρα καθιστούν δυνατό τον ακριβή έλεγχο της ανακύκλωσης του αέρα στην καμπίνα του επιβάτη και τελικά, συγκρατούν την κατανάλωση ενέργειας της μπαταρίας κατά τη θέρμανση και τη διατήρηση της θερμοκρασίας μέσα στο όχημα. Η τελευταία αυτή βελτίωση είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν επικρατούν χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

Διαβάστε επίσης – Peugeot: Εγγύηση τιμής, προστατευμένη από μελλοντικές ανατιμήσεις

Όλες αυτές οι εξελίξεις θα εξασφαλίσουν την αυξημένη αυτονομία κατά το πρότυπο WLTP, η οποία στην περίπτωση του ηλεκτρικού 208 αυξάνεται κατά 22 χλμ. και φτάνει πλέον έως τα 352, ενώ για το 2008 στην αυτονομία του έρχονται να προστεθούν άλλα 25 χιλιόμετρα με τη συνολική αυτονομία να φτάνει τώρα έως και τα 345 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με την Peugeot η αύξηση της αυτονομίας σε πραγματικές συνθήκες είναι ακόμη μεγαλύτερη και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 40 χιλιόμετρα συγκεκριμένα, σε συνθήκες κυκλοφοριακής κίνησης και με την εξωτερική θερμοκρασία να βρίσκεται κοντά στους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.