Ανέλαβε δράση το πρώτο υβριδικό λεωφορείο στην Ελλάδα

Το Volvo 7900 Full Hybrid είναι το πρώτο υβριδικό λεωφορείο στη χώρα μας, για αστική συγκοινωνία, το οποίο και παραδόθηκε από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Υβριδικό λεωφορείο Volvo

Ειδικότερα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέδωσε το πρώτο υβριδικό λεωφορείο για αστική συγκοινωνία στο Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, με το Volvo 7900 Full Hybrid να έχει ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο του δρομολόγιο, ενώ θα τεθεί στη διάθεση του κοινού τις επόμενες ημέρες.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρουσία του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, Μιχάλη Σακελλαρίου και του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Σαλαμίνας, Γιάννη Σακελλαρίου.

Διαβάστε επίσης – Volvo: Αμερικάνικο “ρεκόρ” ασφάλειας για τους Σουηδούς στις Η.Π.Α. 

Το υβριδικό λεωφορείο Volvo 7900 Full Hybrid έχει μήκος 12 μέτρα και μπορεί να μεταφέρει έως και 102 επιβάτες. Φέρει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης Diesel ισχύος 240 ίππων στις 2.200 σ.α.λ. και 918 Nm ροπής στις 1.200-1.600 σ.α.λ. Το diesel μοτέρ συνδυάζεται με έναν υγρόψυκτο ηλεκτροκινητήρα τεχνολογίας I-SAM 600v ac, μέγιστης ισχύος και ροπής 160 και 800 Nm αντίστοιχα, ενώ το σύστημα φέρει και σύστημα αποθήκευσης/ανάκτησης ενέργειας με συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου.

Σύμφωνα με την εταιρία, το υβριδικό της λεωφορείο είναι σημαντικά πιο οικονομικό έναντι των συμβατικών προτάσεων. Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 είναι έως και 39% χαμηλότερες σε σχέση με τις τελευταίες, γεγονός που το καθιστά σε ένα από τα πλέον αποδοτικά και αξιόπιστα στην αγορά.

Διαβάστε επίσης – Volvo Concept Recharge: Με το βλέμμα στο ηλεκτρικό μέλλον των Σουηδών

Tα υβριδικά λεωφορεία συνδυάζουν τις αρετές των αμιγώς ηλεκτρικών & και των πετρελαιοκίνητων λεωφορείων. Διαθέτουν λιγότερα μηχανικά κινητά μέρη, η φθορά στα φρένα είναι μειωμένη κατά 50% λόγω του ηλεκτρικού συστήματος πέδησης και η φθορά στον θερμικό κινητήρα είναι 40% λιγότερη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.