Ανοιξιάτικες προσφορές από την Shell και το Shell Smart Club

Η Shell και το Shell Smart Club υποδέχονται την άνοιξη με μια μοναδική προσφορά, καθώς μπορείτε να κερδίστε διπλάσιους πόντους με κάθε γέμισμα από 20 λίτρα και άνω.

Βρείτε μας στο

Τα πρατήρια Shell και το Shell Smart Club με αφορμή την έλευση της άνοιξης, επαναφέρουν την προσφορά που ανταμείβει διπλά σε κάθε συναλλαγή με την κάρτα Smart.

Έτσι, κάθε φορά που κάποιος ανεφοδιάζει το αυτοκίνητό του με τουλάχιστον 20 λίτρα καυσίμων Shell, συμπεριλαμβανομένου και του υγραερίου κίνησης Coral Gas και κάνει χρήση της Shell Smart Club κάρτας του, θα δει τους πόντους του να διπλασιάζονται αυτόματα.

Επιπλέον, οι καταναλωτές που θα «κατεβάσουν» την εφαρμογή allSmartapp και θα προχωρήσουν σε σύνδεση της κάρτας τους, θα κερδίσουν 200 πόντους bonus για την πρώτη συναλλαγή τους στα πρατήρια Shell.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 31 Μαρτίου και είναι απαραίτητη η χρήση της κάρτας Shell Smart Club. Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα allsmart.gr, το 1ο loyalty marketplace με προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και δυνατές καθημερινές προσφορές, και να ενημερώνονται για την ανανεωμένη λίστα δώρων καθώς και για ευκαιρίες αγοράς μοναδικών προϊόντων.