Αντίστροφη μέτρηση για νέο ρεκόρ τιμής – Η Ferrari που θα δημοπρατηθεί σύντομα!

13 Νοεμβρίου! "Κρατήστε" αυτή την ημερομηνία, ίσως να γίνει νέο ρεκόρ ακριβότερου αυτοκινήτου στην ιστορία της αυτοκίνησης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 250 GTΟ

Πιθανόν θα γνωρίζετε πως το ακριβότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της αυτοκίνησης είναι η Ferrari 250 GTΟ και η κορυφαία τιμή επιτεύχθηκε το 2018 σε δημοπρασία. Τώρα, είναι πολύ πιθανό να γίνει νέο ρεκόρ, μιας και μοντέλο ίδιας μάρκας και αντίστοιχου “βιογραφικού” πρόκειται να δημοπρατηθεί σε μερικές ημέρες.

Πρόκειται για μία από τις 34 GTO που δημιουργήθηκαν και βγήκε από το εργοστάσιο το 1962. Στα πρώτα της χρόνια χρησιμοποιήθηκε από την Scuderia Ferrari, ενώ στη συνέχεια πέρασε στην ιδιοκτησία ιδιώτη. Στο παρελθόν συμμετείχε σε πολλούς αγώνες, όπως για παράδειγμα τα 1.000 χιλιόμετρα του Nurburgring ή τις 24 ώρες του Le Mans.

Τώρα, πλησιάζει η ώρα της δημοπρασίας και το ιταλικό μοντέλο θα αλλάξει χέρια στις 13 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει και ο οίκος RM Sotheby’s, εκείνη η μέρα πιθανόν να μείνει στην ιστορία, αφού ενδέχεται να γίνει νέο ρεκόρ ακριβότερου αυτοκινήτου στον πλανήτη. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.


Υπενθυμίζουμε πως η Ferrari 250 GTO κατασκευάστηκε μεταξύ 1962-1964 για να συμμετέχει η Ferrari σε αγώνες Grand Touring στην κατηγορία 3 και να κερδίσει και άλλες μεγάλες κυρίες της αυτοκίνησης όπως την Jaguar E-Type. Το “250” αναφέρεται στα κυβικά εκατοστά για καθένα από τους 12 κυλίνδρους και το “GTO” είναι τα αρχικά για το Gran Turismo Omologato.

Κλείνουμε με ακόμα μία ενδιαφέρουσα πληροφορία γι’ αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο! Ο Enzo Ferrari επέλεγε προσωπικά τους αγοραστές της 250 GTO, κάτι που στις Η.Π.Α. γινόταν από τον Luigi Chinetti, πρώην οδηγό αγώνων, έμπιστο του Commendatore και για πολλά χρόνια αποκλειστικό εισαγωγέα Ferrari στις Η.Π.Α.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.