Αυτές είναι οι εταιρείες που ανακοίνωσαν… vegan μοντέλα!

Από τη vegan διατροφή... στα vegan εσωτερικά. Δείτε τι αλλάζει στο εσωτερικό των μοντέλων BMW και MINI από το 2023!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW

Η αντίστροφη μέτρηση για τα οχήματα με πλήρως vegan εσωτερικό έχει ήδη ξεκινήσει. Ήδη το BMW Group γνωστοποίησε ότι από το 2023 θα λανσάρει τα πρώτα του οχήματα που θα διαθέτουν πλήρως vegan εσωτερικό.

Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσα από την εξέλιξη καινοτόμων υλικών με ιδιότητες τύπου δέρματος. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα της χρήσης αυτών των υλικών για επιφάνειες τιμονιών που πρέπει να πληρούν απαιτητικά κριτήρια ως προς την αίσθηση, την πολυτελή εμφάνιση και την αντοχή στη φθορά. Με τον τρόπο αυτό, το BMW Group εξυπηρετεί τη ζήτηση για vegan και χωρίς δέρμα εσωτερικό, που θα αυξηθεί περαιτέρω στο άμεσο μέλλον, κυρίως σε ΗΠΑ, Κίνα και Ευρώπη.

Η μείωση εκπομπών CO2 σε όλο τον κύκλο ζωής ενός οχήματος είναι ο πρωταρχικός στόχος του BMW Group στο δρόμο για την κλιματική ουδετερότητα, που πρόκειται να επιτευχθεί το αργότερο μέχρι το 2050. Ενδεικτικά, η εισαγωγή ενός νέου υλικού για την επιφάνεια των τιμονιών θα επιφέρει μείωση του ποσοστού των εξαρτημάτων του οχήματος που περιέχουν ίχνη πρώτων υλών ζωικής προέλευσης σε λιγότερο από 1% στα αντίστοιχα οχήματα BMW και MINI.

“Με ένα τιμόνι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας vegan υλικό, εκπληρώνουμε τις επιθυμίες των πελατών μας που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κανένα συμβιβασμό στην εμφάνιση, την αίσθηση και τη λειτουργικότητα. Το καινοτόμο υλικό αντέχει στη φθορά που προκαλείται από την τριβή, την εφίδρωση και την υγρασία και έχει όλες τις επιθυμητές ιδιότητες του δέρματος”, σχολίασε ο Uwe Köhler, Επικεφαλής Εξέλιξης Αμαξώματος, Επενδύσεων Εξωτερικού και Εσωτερικού στο BMW Group.

Επιφάνειες χωρίς δέρμα μειώνουν τις εκπομπές CO2 κατά 85%
Το γεγονός ότι υπάρχει τώρα ένα υψηλής ποιότητας vegan υλικό επιφανειών, με αντίστοιχες ιδιότητες με του πραγματικού δέρματος που χρησιμοποιείτο μέχρι πρότινος στην παραγωγή τιμονιών, αντιπροσωπεύει ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα. Το νέο υλικό της επιφάνειας του τιμονιού μειώνει τις εκπομπές CO2 σε όλη την αλυσίδα κατά περίπου 85% συγκριτικά με το δέρμα. Παρομοίως, τα πατάκια για διάφορα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ένα μόνο υλικό, αποφεύγοντας έτσι μίγματα που είναι δύσκολο να ανακυκλωθούν. Ως αποτέλεσμα, το BMW Group εξοικονομεί περίπου 23.000 τόνους CO2 και επιπλέον 1.600 τόνους αποβλήτων κάθε χρόνο, καθώς τα ανακυκλωμένα πατάκια και τα απόβλητα επαναχρησιμοποιούνται επίσης στη διαδικασία παραγωγής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.