Αντίστροφη μέτρηση για το 7θέσιο Dacia Jogger (+video)

Είναι το αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο από το Duster και θα μπορεί να μεταφέρει έως 7 άτομα. Η αποκάλυψη του νέου Dacia Jogger πλησιάζει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Jogger

Στη γνωστοποίηση της ημερομηνίας που θα γίνει το επίσημο ντεμπούτο του Dacia Jogger προχώρησε η ρουμανική εταιρεία. Πρόκειται για το αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί πάνω από το Duster στη γκάμα και όπως όλα δείχνουν θα διακρίνεται τόσο για τους κορυφαίους χώρους, όσο και για τον “off-road” χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Τιμές ανανεωμένου Dacia Duster στην Ελλάδα

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια διαρροή φωτογραφιών ώστε να έχουμε μία πρώτη γεύση του νέου μοντέλου και η teaser εικόνα δεν είναι και τόσο κατατοπιστική. Ωστόσο, στο επίσημο video είναι εμφανές ότι υπάρχουν ράγες οροφής και το πίσω μέρος είναι σχεδόν κάθετο, λογικό μιας και έγινε πλήρης αξιοποίηση του χώρου, ώστε να επιτραπεί η τοποθέτηση τρίτης σειράς καθισμάτων.

Το νέο μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα του Sandero, η οποία ονομάζεται CMF-B LS, και όλα δείχνουν ότι έρχεται για να αντικαταστήσει το επίσης 7θέσιο Dacia Logby. Σχετικά με τους κινητήρες, δεν υπάρχει για την ώρα επίσημη ανακοίνωση, αλλά αναμένουμε κυρίως τρικύλινδρα σύνολα του ενός λίτρου. Ασφαλώς δεν θα απουσιάζει η δυνατότητα επιλογής υγραερίου.

Η αποκάλυψη του νέου Dacia Jogger θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα, στην έκθεση IAA Mobility 2021 του Μονάχου, θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του. Αναμένουμε, λοιπόν, για περισσότερες πληροφορίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.