Απασφάλισε το αφεντικό της Alfa Romeo: “Δεν πουλάμε iPad με αυτοκίνητο γύρω του, πουλάμε Alfa Romeo”

Αντίθετος με τη νέα τάση διεύρυνσης των οθονών στο αυτοκίνητο εμφανίστηκε ο CEO της Alfa Romeo. Δείτε τη δήλωση που θα συζητηθεί!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αφεντικό Alfa Romeo

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που ο Jean-Philippe Imparato ανέλαβε τα ηνία της Alfa Romeo, αφήνοντας την αντίστοιχη θέση που κατείχε στην Peugeot. Πρόσφατα, το αφεντικό της ιταλικής εταιρείας προχώρησε σε μία δήλωση που ενδεχομένως θα ενθουσιάσει τους πιο “παραδοσιακούς” λάτρεις της αυτοκίνησης.

Alfa Romeo 155 V6 Ti DTM: Η Ιταλίδα που “ταπείνωσε” τους Γερμανούς (+video)

Ο Jean-Philippe Imparato, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στο γαλλικό κανάλι “BFM Business” προκειμένου να μιλήσει για τον μελλοντικό σχεδιασμό της Alfa Romeo. Εκεί, πέρα από το μελλοντικό εξηλεκτρισμό της γκάμας, ανέφερε πως δεν συμφωνεί με την αύξηση του πλήθους των οθονών μέσα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων.


Μάλιστα, η απάντηση του ήταν ιδιαίτερα καυστική! “Έχω μία πολύ συγκεκριμένη άποψη σχετικά με τις οθόνες. Πιστεύω ότι ο οδηγός πρέπει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο και το εσωτερικό να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες οθόνες. Δεν πουλάμε iPad με αυτοκίνητο γύρω-γύρω, πουλάμε Alfa Romeo”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Alfa Romeo Giulia GTAm ταξιδεύει με το πλάι σε “παραμυθένια” διαδρομή (+video) 

Παράλληλα, πέρα από την άποψη για τις οθόνες, ο Jean-Philippe Imparato δήλωσε πως η Alfa Romeo είναι πιθανόν η πιο δημοφιλής μάρκα στον κόσμο, τονίζοντας πως έχει πάνω από 200 επίσημους συλλόγους. Τέλος, επιβεβαίωσε πως η μάρκα θα παραμείνει στην Formula 1 και πως από το 2024 θα ξεκινήσει το μεγάλο κύμα εξηλεκτρισμού, με το 2027 να είναι η χρονιά που η Alfa Romeo θα είναι 100% ηλεκτρική.

Πηγή: BFM Business

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.