Απίστευτη τιμή γι’ αυτή την McLaren F1 με μόλις 387 χλμ. (+video)

Ένας θρύλος σε χρονοκάψουλα! Αυτή η McLaren F1 έχει "γράψει" ελάχιστα χιλιόμετρα και φέρει τα πρώτα της ελαστικά. Αποτέλεσμα; Νέο ρεκόρ με απίστευτη τιμή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ρεκόρ McLaren F1

Η McLaren F1 είναι ένα ιδιαίτερα σπάνιο αυτοκίνητο και ευσεβής πόθος για τους συλλέκτες όλου του κόσμου. Η συγκεκριμένη, όμως, είναι ακόμα πιο ξεχωριστή γιατί στο οδόμετρό της αναγράφονται μόλις 387 χιλιόμετρα. Κάπως έτσι, σε πρόσφατη δημοπρασία κατάφερε να πετύχει ρεκόρ, με το νέο ιδιοκτήτη να καταβάλλει το απίστευτο ποσό των 20.465.000
δολαρίων, δηλαδή 17,4 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Elon Musk παρέλαβε την McLaren F1 

Πρόκειται για ένα από τα 64 συνολικά αντίτυπα που κατασκευάστηκαν με άδεια χρήσης σε δημόσιο δρόμο και βγήκε από το εργοστάσιο το 1995. Ταυτόχρονα, είναι η μία και μοναδική που βάφτηκε στην απόχρωση “Creighton Brown”, γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο σπάνια. Η McLaren F1 με το No. 29 στο σασί έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σε γκαράζ, γεγονός που πιστοποιείται τόσο από την εξαιρετική της κατάσταση, όσο και από τα μόλις 387 χλμ. που αναγράφονται στο καντράν.

Αρχικά ανήκε σε έναν Ιάπωνα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο γκαράζ Αμερικανού συλλέκτη. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την εισαγωγή της στις Η.Π.Α. εν έτει 2011, το αυτοκίνητο είχε διανύσει 316 χλμ. Εννοείται ότι μέχρι σήμερα παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας τα πρώτα ελαστικά Goodyear Eagle F1 που σχεδιάστηκαν ειδικά γι’ αυτήν, αλλά και όλα τα γνήσια αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα την εργαλειοθήκη και τα επίσημα έγγραφα.

Το βρετανικό μοντέλο τροφοδοτείται από έναν κινητήρα με την υπογραφή της BMW. Ο λόγος για τον ατμοσφαιρικό V12 χωρητικότητας 6 λίτρων με την κωδική ονομασία S70/2, ο οποίος αποδίδει 620 ίππους. Φέρει 12 μεμονωμένες πεταλούδες, αλλά και ξηρό κάρτες ώστε να τοποθετηθεί όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Η ακριβότερη McLaren F1 του πλανήτη πωλήθηκε στη δημοπρασία Pebble Beach και πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε κάθε πληροφορία γι’ αυτήν!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.