Απίστευτη τιμή για ένα Honda Civic με ελάχιστα χιλιόμετρα

Μπορεί να έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από τότε που βγήκε από το εργοστάσιο, αλλά παραμένει σαν καινούριο. Δείτε πόσο πουλήθηκε αυτό το Honda Civic...

Βρείτε μας στο

Μπορεί η τεχνολογία να προχωρά, τα αυτοκίνητα να εξελίσσονται, αλλά αρκετά από την «παλιά σχολή» παραμένουν ποθητά. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται και με την αυξανόμενη τιμή, ειδικά αν τα χιλιόμετρα στον πίνακα οργάνων είναι ελάχιστα. Τρανό παράδειγμα το εικονιζόμενο Honda Civic.

Διαβάστε επίσης: Honda, Peugeot και Ford δίχως λάδι και ψυκτικό υγρό. Ποιο θα αντέξει περισσότερο; (+video) 

Πρόκειται για την έκδοση Si με coupe αμάξωμα, βγήκε από το εργοστάσιο το 2000 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 9.000 χιλιόμετρα. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με το εξωτερικό χρώμα να ονομάζεται «Electron Blue». Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το εικονιζόμενο Honda Civic συνοδεύεται από πιστοποίηση Carfax, η οποία αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε εμπλοκή σε κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Ο εξοπλισμός βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Ενδεικτικά, το αυτοκίνητο διαθέτει ηλιοροφή, κλιματισμό και cruise control. Σύμφωνα με την επίσημη αγγελία, το 2017 έγινε το τελευταίο service με αλλαγή λιπαντικού και ψυκτικού υγρού, ενώ ελαστικά και αμορτισέρ έχουν αντικατασταθεί πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: Το Honda NSX που… σαπίζει στο τελωνείο Σούδας Χανίων

Κάτω από το καπό του Honda Civic Si βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λίτρων και αποδίδει 160 ίππους. Φέρει την κωδική ονομασία «B16A2», αλλά και την τεχνολογία VTEC.

Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε με το ποσό να έχει φτάνει τις 44.000 ευρώ. Για να καταλάβετε πόσο αυξήθηκε η αξία του, υπάρχει επίσημη έγγραφο που αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο αγοράστηκε καινούριο με τιμή λιανικής ύψους 17.985 δολαρίων, ήτοι περίπου 16.000 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.