Απίστευτο: Δώρισαν στον γιο τους καινούργια BMW και την πέταξε στο ποτάμι επειδή…

Όταν είσαι καλομαθημένος γόνος πλούσιας οικογένειας, όλες οι αντιδράσεις είναι πιθανές... Ακόμη και να πετάξεις την BMW που σου δώρισαν οι γονείς σου στο ποτάμι.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το πρωτόγνωρο και σίγουρα απίστευτο αλλά άκρως αληθινό αυτό περιστατικό, συνέβη στην Ινδία, όταν ένας νεαρός Ινδός, γόνος πλούσιας οικογένειας έριξε στο ποτάμι μια BMW Σειρά 3 που του είχαν αγοράσει οι γονείς του δώρο για τα γενέθλιά του.

Ο λόγος; Αυτός δεν ήθελε BMW αλλά JaguarΚάτι που είχε τονίσει στους δικούς του. Έτσι, μόλις είδε την BMW θύμωσε τόσο που την πέταξε στο ποτάμι.

Ο πατέρας του είπε πως “μας είχε πει πως θέλει Jaguar, αλλά δεν φανταζόμασταν πως θα αντιδρούσε έτσι…”.


Δείτε πιο κάτω το video στο οποίο γίνεται η… διάσωση της BMW Σειρά 3.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]