Απίστευτο: Εκχιονιστικό πετούσε χιόνι στο αντίθετο ρεύμα (+video)

Δείτε πως ο οδηγός του Ι.Χ. χάνει τον έλεγχο και βγαίνει εκτός δρόμου περνώντας ξυστά από μπαριέρα. Ένα εκχιονιστικό υπεύθυνο για 12 τραυματισμούς!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
εκχιονιστικό

Μόλις χθες επευφημούσαμε τον τρόπο δράσης του “κρατικού μηχανισμού” στις Η.Π.Α., με τις συντονισμένες προσπάθειες ώστε οι αυτοκινητόδρομοι να παραμένουν ανοιχτοί. Σήμερα, όμως, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video που μας έρχεται από το Οχάιο. Το εκχιονιστικό ουσιαστικά καθάριζε το ένα ρεύμα και πετούσε το χιόνι στο άλλο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των οδηγών.

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχει ελπίδα… Μία ημέρα εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό!

Το συμβάν που θα δούμε στο video είναι τρομακτικό, με το μείγμα λάσπης και χιονιού να πέφτει στο αντίθετο ρεύμα χτυπώντας τα αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα ήταν περίπου 40 οχήματα να εμπλακούν σε ατύχημα, να σημειωθούν αρκετές ζημιές, αλλά και 12 άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με τραύματα. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό περιστατικό.

Τρομακτικό είναι το στιγμιότυπο 0:42, όπου ο οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και βγαίνει εκτός δρόμου. Για καλή του τύχη, το αυτοκίνητο πέρασε ξυστά από την προστατευτική μπαριέρα και δεν υπήρξε κάποια σοβαρή σύγκρουση.

Σύμφωνα με την “Περιπολία Αυτοκινητοδρόμων του Οχάιο”, το εκχιονιστικό κινούνταν με την υπερβολική ταχύτητα των 110 χλμ./ώρα. Μετά το περιστατικό, ο οδηγός στάλθηκε αμέσως για τεστ ναρκωτικών και έλεγχο επήρειας αλκοόλ. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο οδηγός έχει τεθεί σε αναστολή μέχρι να ολοκληρωθεί. Όσο για τους κατόχους οχημάτων που ενεπλάκησαν, υποβάλαν αξίωση ζημιάς ιδιοκτησίας και θα αποζημιωθούν.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.