Απίστευτο: Ιαπωνικό pick up συνεχίζει ακάθεκτό… και γίνεται viral! (+video)

"Μία αλοιφή και είναι έτοιμο"! Δείτε σε τι κατάσταση έφτασε στην αντιπροσωπεία το ιαπωνικό pick up...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Land Cruiser

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να κινείται με εντελώς κατεστραμμένο το αμάξωμά του. Στο παρελθόν είχαμε δει κάτι παρόμοιο με VW Golf R, τώρα όμως η ζημιά είναι πολύ σοβαρή. Πάμε να δούμε το video που μας έρχεται από την Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμιο ρεκόρ στον βυθό της θάλασσας με Toyota Land Cruiser του 1978 (+video)

Όπως θα δείτε, πρόκειται μία έκδοση pick up του Toyota Land Cruiser. Το αμάξωμα έχει καταστραφεί κυριολεκτικά σε σχεδόν κάθε του επιφάνεια. Ωστόσο, η περιοχή της εμπρός μάσκας παραμένει άθικτη. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό ο κινητήρας να μην έχει πάθει την παραμικρή ζημιά. Έτσι, το αυτοκίνητο εξακολουθούσε να κινείται απροβλημάτιστα.


Βέβαια, όπως θα δείτε την στιγμή που έφτανε στην αντιπροσωπεία της Toyota, o οδηγός κρατούσε την πόρτα για να μην ανοίξει. Επίσης, ήταν και ελαφρώς σκυμμένος ώστε να χωράει στην καμπίνα του αυτοκινήτου με την βυθισμένη οροφή.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κύλησε σε βράχια. Παραδόξως, δεν τραυματίστηκε σοβαρά και διαπίστωσε ότι τόσο το πλαίσιο τύπου σκάλας του αυτοκινήτου, όσο και ο κινητήρας παρέμειναν λειτουργικοί, επιτρέποντας στο Toyota Land Cruiser να κινείται ακόμα και σε αυτή την κατάσταση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.