Απίστευτο ποσό για ένα πρακτικά καινούριο Honda CRX

Έχουν περάσει 30+ χρόνια από την παραγωγή του, αλλά αυτό το Honda CRX βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και έχει γράψει λιγότερα από 20.000 χλμ. Η τιμή του ζαλίζει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda CRX

Πάει πολύς καιρός από τότε που είχαμε γνωρίσει ένα Honda CRX που είχε διανύσει 1,6 εκατ. χλμ. με τον ίδιο κινητήρα. Τώρα περνάμε στην αντίπερα όχθη, για να δούμε ένα ίδιο μοντέλο που “μπήκε” σε χρονοκάψουλα, αφού είναι λες και βγήκε χθες από την γραμμή παραγωγής. Η άριστη κατάσταση αποτυπώθηκε και στην τελική τιμή, η οποία ξεπέρασε και τα πιο αισιόδοξα σενάρια.

Διαβάστε επίσης: Το… αξέχαστο Honda CRX και το “μαγικό” VTEC (+video)

Αρχικά να αναφέρουμε πως σύμφωνα με την αγγελία του οίκου “Bring A Trailer”, το αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο το 1990 και μέχρι σήμερα πέρασε από τα χέρια ενός ιδιοκτήτη. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική, γεγονός που είναι απόλυτα λογικό μιας και έχει διανύσει μόλις 12.300 μίλια, δηλαδή οριακά λιγότερα από 20.000 χλμ. (19.700 για την ακρίβεια).

Πρόκειται για την έκδοση Si. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ένα ατμοσφαιρικό, τετρακύλινδρο μοτέρ με δύο επικεφαλής εκκεντροφόρους και χωρητικότητα 1.600 κ.εκ. Αποδίδει 108 ίππους και 136 Nm ροπής, ενώ η κίνηση περνά στον εμπρός άξονα μέσω μηχανικού σασμάν πέντε σχέσεων.

Όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική αγγελία, η δημοπρασία ολοκληρώθηκε στα μέσα του Ιουνίου και το τελικό ποσό έφτασε στα 40.000 δολάρια, δηλαδή 38.000 ευρώ με τις τρέχουσες ισοτιμίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.