Απίστευτο: Σε σχολική εκδρομή με λεωφορείο που είχε φθαρμένα ελαστικά του 2016

Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσίευσε εικόνες από τα "ευρήματα" σε ελέγχους επαγγελματικών οχημάτων. Ανάμεσά τους φορτηγό που είχε κάνει 317.000 χλμ. με τα ίδια ελαστικά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
σχολικό λεωφορείο

Έντονο προβληματισμό δημιουργούν οι εικόνες που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από ελέγχους που πραγματοποίησε σε επαγγελματικά οχήματα. Μάλιστα, ανάμεσά τους ήταν και δύο περιπτώσεις λεωφορείων που μετέφεραν μαθητές σε σχολική εκδρομή, με τα ελαστικά τους να είναι επιεικώς απαράδεκτα.

Ελληνική Αστυνομία: Σχεδόν 25.000 κλήσεις μέσα σε μόλις μία εβδομάδα

Οι έλεγχοι ήταν γενικευμένοι και αφορούσαν σε κάθε λογής παραβάσεις, από παραποιημένους ταχογράφους, μέχρι ελαστικά που θα έπρεπε να είχαν αντικατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια. Τέσσερις περιπτώσεις ελέγχων δημοσιεύθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συνοδευόμενες από σχετικές εικόνες. Οι δύο εξ’ αυτών αφορούσαν σε λεωφορεία που μετέφεραν μαθητές σε σχολική εκδρομή.

Πιο αναλυτικά, στη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκε λεωφορείο που βρισκόταν σε σχολική εκδρομή. Τα ελαστικά του ήταν υπερβολικά φθαρμένα, με την χρονολογία τους να είναι αρχές του 2017 και το λεωφορείο να έχει διανύσει με αυτά 200.544 χιλιόμετρα. Υπήρξε και δεύτερη περίπτωση, με επίσης σχολικό λεωφορείο να έχει ελαστικά του 2016 και να έχει διανύσει με αυτά 207.027 χλμ. Βέβαια, η χειρότερη περίπτωση ήταν τα ελαστικά φορτηγού μεταφοράς εμπορευμάτων, με κατασκευή το 2017 και 317.033 διανυθέντα χιλιόμετρα.

Συνολικά, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα βεβαιώθηκαν 1.762 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 705 αφορούσαν λεωφορεία και οι υπόλοιπες φορτηγά. Στην πρώτη περίπτωση υπήρξαν 7 παραβάσεις φθαρμένων ελαστικών, ενώ στην δεύτερη 15. Η Ελληνική Αστυνομία ξεκαθαρίζει ότι παρόμοιες ειδικές δράσεις θα προγραμματισθούν και θα πραγματοποιηθούν εκ νέου, προκειμένου να διασφαλιστεί υψηλό επίπεδο Οδικής Ασφάλειας.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.